Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Λέκκας Ιωάννης

Οικονομικά
Διοίκηση Επιχειρήσεων
Πτυχία
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Πτυχίο - Οικονομικά 2004 Επαληθευμένο
Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Master - Διοίκηση Επιχειρήσεων 2006 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές

Είμαι πτυχιούχος οικονομολόγος από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου (Άδεια Α Τάξης Λογιστή-φοροτέχνη). Έχοντας πολυετή φροντιστηριακή πείρα, αναλαμβάνω την προετοιμασία μαθητών της Γ Λυκείου (ΓΕΛ – ΕΠΑΛ) και αποφοίτων στα μαθήματα των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας και ΑΟΔΕ για τις πανελλήνιες εξετάσεις. Επίσης παραδίδω μαθήματα Μικροοικονομίας, Μακροοικονομίας και Λογιστικής σε φοιτητές οικονομικών σχολών. Ειδικές τιμές για γκρουπ.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Συνδυάζω τις θεωρητικές έννοιες με την πρακτική εφαρμογή τους μέσω από παραδείγματα και την επίλυση αναρίθμητων ασκήσεων, τόσο απλών όσο και συδυαστικών, ώστε να εμβαθύνει ο υποψήφιος στην αφομοίωση της ύλης και να καταφέρει να ανταποκρίνεται ακόμα και στα απαιτητικά θέματα εξετάσεων.

Επαγγελματική Εμπειρία

2010-Σήμερα: Προετοιμασία μαθητών Γ Λυκείου (ΓΕΛ-ΕΠΑΛ) για τις πανελλήνιες εξετάσεις στα μαθήματα των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας και Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.

2015 - Σήμερα: Σύμβουλος επιχειρήσεων σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Κάθε μαθητής έχει την δική του ξεχωριστή προσωπικότητα. Είμαι δίπλα τους,τους εμψυχώνω και ενισχύω την πίστη στις δυνατότητες και στον εαυτό τους. Αφουγκράζομαι τις ανησυχίες και τα προβλήματά τους,φροντίζω ώστε να αναπτύξουν όλες τις πτυχές της προσωπικότητάς τους και να γίνουν χρήσιμοι άνθρωποι για την κοινωνία.  Στόχος μου είναι να ενθαρρύνω την κριτική σκέψη και την καλλιέργεια του νου, ώστε η μάθηση και η γνώση να μην είναι μια στείρα αποστήθιση εννοιών και ορολογίας.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Με την διεξαγωγή συχνών τεστ, εντοπίζω τις αδυναμίες κάθε μαθητή και προσαρμόζω ανάλογα το μάθημα ώστε να αφομοιώσει καλύτερα την ύλη και να πετύχουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
17

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές