Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μπουρολιά -Έλενα Χατσατριάν

Καλαμάτα
Πτυχία
Κρατικό Πανεπιστήμιο του Ερεβάν
Master - 0
Κέντρο Ελληνικής γλώσσας
Πιστοποίηση - Γ2 επίπεδο 0
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Ιδιαίτερα μαθήματα Ρωσικών, Αρμένικων και Ελληνικών ως ξένης από έμπειρη καθηγήτρια φροντιστηρίου με μητρική την ρωσική και άριστη γνώση της ελληνικής γλώσσας. Προετοιμασία για την πιστοποίηση πανεπιστημίου Λομονόσοφ και Πούσκιν για όλα τα επίπεδα. Βοηθητικά μαθήματα σε φοιτητές των τμημάτων ρωσικής γλώσσας και φιλολογίας.  Ειδικά μαθήματα για το τουριστικό, εμπορικό, τεχνικό, ιατρικό κλάδο. Χρησιμοποιούνται σύγχρονα βιβλια ο στόχος των οποίων είναι να "δουλεύτει" η κατανόηση γραπτού λόγου, η κατανόηση προφορικού λόγου, ο γραπτός λόγος(έκθεση ),η γραμματική μαζί με το λεξιλόγιο  και η  προφορική ομιλία 

Επίσης παραδίδονται μαθήματα ελληνικών ως ξένης γλώσσας σε ρωσόφονους,αγγλόφωνους και αρμενόφωνους μαθητές . Στο πρώτο στάδιο ο μαθητής μαθαίνει το λεξιλόγιο και τις εκφράσεις που θα του είναι χρήσιμες για να κάνει τα πρώτα του βήματα στην καθημερινή ζωή. Στα επόμενα στάδια εκμάθησης ο μαθητής πιο βαθιά μαθαίνει τα γραμματικά φαινόμενα και αυξάνει δραστικά το λεξιλόγιο του.

Τα μαθήματα γίνονται και μέσω διαδικτύου.Παρέχεται όλο το υλικό σε ψηφιακή μορφή.

Κόστος για δια ζώσης μαθήματα ΡΩΣΙΚΩΝ (Α1 επίπεδο) -12 ευρώ, διαδικτυακα-12ευρω.

Κόστος για τα μαθήματα ΑΡΜΕΝΙΚΩΝ- 14 ευρώ.

Κόστος για τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ  -13 ευρώ.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Ο βασικός στόχος της εκμάθησης για μένα είναι η απόκτηση επικοινωνιακών γλωσσικών δεξιοτήτων τις οποίες ο μαθητής μπορεί να χρησιμοποιεί σε οποιαδήποτε περίπτωση της καθημερινότητας και με οποιονδήποτε συνομιλητή. Αυτός ο στόχος επιτυγχάνεται από τον μαθητή μέσω της ανάπτυξης της ικανότητας να εκφράζεται ελεύθερα και να κατανοεί ζωντανή ομιλία . Στην διάρκεια των μαθημάτων χρησιμοποιείται σύγχρονο διδακτικό υλικό. Ιδιαίτερη βάση δίνω στην γνωριμία του μαθητή με τον ρωσικό πολιτισμό και την κουλτούρα . Τα μαθήματα περνάνε σε ευχάριστη και μη πιεστική ατμόσφαιρα.

Επαγγελματική Εμπειρία

2006-2008 Μεταφράστρια σε γραφείο μεταφράσεων

2007-2008 Διδασκαλεία ρωσικής σε παιδια κατ'οίκων

2009-2013 Μεταφράστρια (αυτοαπασχόληση)

2013- εως σήμερα διδασκαλεία ρωσικής σε ΚΔΒΜ(Καλαμάτα). 

Επίσης σε διάφορα χρονικά διαστήματα συνεργασία με δικηγορικά και τουριστικά γραφεία για μετάφραση εγγράφων και νομικών κειμένων.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η μεταλαμπάδευση της γνώσης με το σωστό τρόπο αποτελεί το μεγαλύτερό μου ερέθισμα.

Η πρόοδος και η επίτευξη στόχων είναι σημαντικά κομμάτια στη ζωή ενός ανθρώπου και σαν καθηγητής απολαμβάνω να συνεισφέρω ως ένα βαθμό στην σταδιοδρομία των μαθητών μου.

Η επιτυχία των μαθητών μου είναι που μου δίνει το κίνητρο να εφαρμόσω τις καλύτερες διδακτικές πρακτικές και να συνεχίσω να βελτιώνομαι και να εξελίσσομαι.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Εάν ο υποψήφιος μαθητής έχει ήδη γνώσεις της ρωσικής γλώσσας, συμπληρώνει ένα κατατακτήριο τεστ ανάλογα με το γλωσσικό επίπεδο στο οποίο βρίσκεται και ακολουθεί προφορική συζήτηση. Γενικά, παρακολουθώ συνεχώς την πρόοδο και τις ελλείψεις των μαθητών μου μέσω της ανατροφοδότησης που λαμβάνω από αυτούς κατά τη διάρκεια των μαθημάτων όσο και από την ανάθεση κατ’ οίκον εργασιών και δραστηριοτήτων.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε αδέρφια
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Έτη εμπειρίας
10

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

3 Κριτικές

Η κόρη μου την έχει λατρέψει. Έχει απίστευτη υπομονή, το βλέπω από τον τρόπο με τον οποίον δουλεύει μαζί της. Η αλήθεια είναι πως προχωράνε με αργους ρυθμούς λόγο τον μαθησιακών που έχουμε όμως σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστιμενη 

Καραγιάννη Ελένη
13.07.2023

Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα μαθήματα που προσφέρει η κυρία Έλενα. Είναι καθηγητρια με πολύ πείρα και ζήλο προς την δουλειά . Πρόσφατα με επιτυχία έδωσα εξετάσεις για το πτυχίο του Β2 επιπέδου του Λομονόσοφ  και μαζί με την κυρία Έλενα θα συνεχίσουμε την πορεία μας για τα επόμενα επίπεδα .

Γιάννης Καρύδης
28.04.2023

Με την Έλενα συνεργαζόμαστε εδώ και 7 μήνες. Έχει πολυ καλή μεταδοτικότητα ,είναι υπομονετική και ως φυσική ομιλήτρια έχει πολύ καλή γνώση της γλώσσας . Με έχει βοηθήσει να καταλάβω κάποιους κανόνες που πριν νόμιζα ότι δεν θα τους κατανοήσω ποτέ μου. Μιλάει απτεστά ελληνικά.

Μαρία Κ.
04.10.2022