Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Λευκόπουλος Στέλιος

Θεσσαλονίκη
Μαθήματα που παραδίδετε
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Λυκείου

Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα Βιολογίας μέσω Skype από βιολόγο, διδάκτορα στον τομέα Μοριακής Βιολογίας και Αιματολογίας. Τιμές προσιτές και ανάλογες με το σε ποια τάξη φοιτά ο μαθητής.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Έχω τριετή εμπειρία στη διδασκαλία και πολύ καλή γνώση του αντικειμένου μου, ενώ διδάσκω με μεράκι, προσαρμόζοντας το μάθημά μου στις ανάγκες του κάθε μαθητή και σε προσιτές τιμές. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Είμαι διδάκτορας στον τομέα Μοριακής Βιολογίας και Αιματολογίας. Παράλληλα με την ερευνητική ενασχόλησή μου, διδάσκω βιολογία σε φοιτητές προπτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Τα κίνητρα και οι στόχοι μου είναι προπαντώς ο μαθητής να κατανοήσει σε βάθος, ευχάριστα και διαβάζοντας μεθοδικά, το μάθημα και να επιτύχει τον στόχο του (εξετάσεις, πανελλαδικές κλπ). Η διδασκαλία είναι κάτι που αγαπώ ιδιαιτέρως.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Θεωρώ ότι το πιο σημαντικό είναι να καταλάβω το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται ο κάθε μαθητής και να προσαρμόσω το πρόγραμμα της διδασκαλίας μου στις ανάγκες του. Για τον λόγο αυτό, το πρώτο μάθημα που κάνω είναι δωρεάν και αποτελεί μια συζήτηση με τον μαθητή (συχνά συνοδευόμενη από ένα γραπτό διαγώνισμα), ώστε να μπορέσω να αξιολογήσω τις γνώσεις και τα κενά του.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές