Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Jiajia Tao

Θεσσαλονίκη Καλαμαριά
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Γεια σε όλους, με λένε Jian Tao. Είμαι από την όμορφη επαρχία Jiangsu της Κίνας. Αποφοίτησα από το Nanjing Art Institute και εργάστηκα στη Σαγκάη για 5 χρόνια. Πέρυσι αποφάσισα να φύγω από τη Σαγκάη και να συνεχίσω το ταξίδι της ζωής μου στην Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή ζω στη Θεσσαλονίκη, στην Ελλάδα, όπου σπουδάζω ελληνικά. Μου αρέσει να γνωρίζω νέους ανθρώπους από όλο τον κόσμο και θα ήθελα πολύ να μοιραστώ την ομορφιά των κινεζικών και να εξερευνήσω την κινεζική κουλτούρα μαζί σας. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να σας αφήσω να απολαύσετε και να επωφεληθείτε από τη διαδικασία εκμάθησης!

Εάν μαθαίνετε ήδη κινέζικα, μπορώ να σας βοηθήσω να βελτιώσετε τις ομιλητικές σας δεξιότητες. Η προφορά των κινεζικών είναι πιο δύσκολη, είναι καλύτερο να εξασκηθείτε με φυσικούς ομιλητές.

大家好,我叫简涛。我来自美丽的中国江苏省。我毕业于南京艺术学院,在上海工作了5年。去年我决定离开上海,继续我在希腊的人生旅程。我目前住在希腊塞萨洛尼基,在那里我学习希腊语。我喜欢结识来自世界各地的新朋友,我很乐意与您分享中文之美,共同探索中国文化。我会尽我所能,让您享受学习的过程并从中受益! 

如果您已经在学习中文,我可以帮助您提高口语能力。中文发音比较难,最好跟母语者一起练习。

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Τα κινέζικα είναι η μητρική μου γλώσσα. Μου αρέσει και θα ήθελα πολύ να μοιραστώ την ομορφιά του Mandarin με τους μαθητές μου. Μπορώ να διδάξω αυθεντικές κινεζικές εκφράσεις και λόγω της φύσης της προηγούμενης εργασίας και των σπουδών μου, μπορώ να εξηγήσω και να διδάξω λεξιλόγιο που σχετίζεται με το σχέδιο, τον τουρισμό και τη μετανάστευση. Η προφορά των κινεζικών είναι πιο δύσκολη, είναι καλύτερο να εξασκηθείτε με φυσικούς ομιλητές.

中文是我的母语。我喜欢它,我愿意与我的学生分享普通话的美丽。我可以教授地道的中文表达,并且由于我之前的工作和学习的性质,我可以解释和教授与设计、旅游和移民相关的词汇。中文发音比较难,最好跟母语者一起练习。

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές