Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Βενιέρης Κωνσταντίνος

Αθήνα/Κηφισιά
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα Μαθηματικών, Φυσικής και Στατιστικής σε μαθητές από α' γυμνασίου μέχρι γ' λυκείου από έμπειρο καθηγητή, μεταπτυχιακού επιπέδου στο λεκανοπέδιο Αττικής. Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μου μέσω της φόρμας του σάιτ.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Ειλικρινά υπάρχουν αξιόλογοι καθηγητές και γνώστες του αντικειμένου των μαθηματικών και της φυσικής εκεί έξω. Προσωπικά με την πορεία μου όλα αυτά τα χρόνια από την εκπαίδευση μου έως τώρα επιδιώκω να μην υστερώ σε κάτι από άλλους καθηγητές. Σίγουρα δεν είμαι ο τελειότερος όλων αλλά το βέβαιον είναι πως προσπαθώ σκληρά για αυτό.

Επαγγελματική Εμπειρία

Διαθέτω αρκετά έτη εμπειρίας, κοντά μία δεκαετία, διδάσκοντας και σε πάρα πολύ γνωστή αλυσίδα φροντιστηρίων και παραδίδοντας ιδιαίτερα μαθήματα ιδιωτικά. Η μέθοδος διδασκαλίας μου διαφέρει από αυτή που πολλοί ακολουθούν προσπαθώντας να κάνουν τους μαθητές να απομνημονεύσουν πράγματα αλλά μπαίνει στην λογική της παρουσίασης των λόγων που κάτι ισχύει ώστε να μπορεί ο μαθητής την κατάλληλη και χρήσιμη ώρα με ευκολία και φυσικότητα να το αναπαράγει και να έχει μεγαλύτερη επιτυχία στην μαθητική του ζωή.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Την καριέρα της διδασκαλίας την έχω επιλέξει από τα σχολικά μου χρόνια κι όλας. Το μεγαλύτερο μου κίνητρο ήταν διότι το εκπαιδευτικό σύστημα στην Ελλάδα είναι απαράδεκτο. Γίνεται προσπάθεια να κάνουν τους μαθητές να παπαγαλίζουν και αυτό τους κάνει να σιχαίνονται το σχολείο και, πιο συγκεκριμένα, οσο αναφορά το δικό μου αντικείμενο, τα μαθηματικά. Στόχος μου είναι να βελτιώσω έναν μαθητή κάνοντάς τον να αγαπήσει το μάθημα, καθώς θα του δείξω τους λόγους πίσω από τους οποίους κάτι ισχύει. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Οι εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή είναι εξαιρετικά εύκολο να εντοπιστούν. Αρκεί να του τεθούν μερικά ερωτήματα που θα είναι "to the point" σχετικά με την ύλη που καλείται να φέρει εις πέρας.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές