Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θωμαΐδης Εμμανουήλ

Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς

Ονομάζομαι Θωμαΐδης Εμμανουήλ και είμαι καθηγητής κοινωνιολογίας και ιστορίας. Είμαι αριστούχος απόφοιτος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου, και αριστούχος απόφοιτος του μεταπτυχιακού τμήματος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης στο τμήμα Ιστορίας και Διδακτικής της Ιστορίας, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Διδάσκω σε μαθητές Β και Γ λυκείου Ιστορία κατεύθυνσης και Κοινωνιολογία, καθώς και σε φοιτητές σε μαθήματα κοινωνιολογίας, ιστορίας, πολιτικής επιστήμης, ψυχολογίας και νομικής. Έχω μεγάλη εμπειρία και πάντα πετυχαίνω με τους μαθητές μου τον στόχο τους να αριστεύσουν ή να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Διαθέτω επιπλέον σημειώσεις, δικές μου και φροντιστηριακές, δραστηρότητες που αυξάνουν την αποδοτικότητα των μαθητών, και εστιάζω στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα του μαθητή ή του φοιτητή.

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω κάνει πολλά ιδιαίτερα μαθήματα ιστορίας, κοινωνιολογίας, έχω δουλέψει σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης και σε πανεπιστημιακά φροντιστήρια ως εκπαιδευτικός, και έχω κάνει και πολλά μαθήματα εξ αποστάσεως μέσω ίντερνετ.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές