Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μελάς Νίκος

Πτυχία
Hellenic American Union
Δίπλωμα - TESOL- Teaching English at Students of Other Languages 2015 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Καθηγητής Αγγλικών,Exam Coach  με περαιτέρω εξειδίκευση  στη Διδακτική Μεθοδολογία (Advanced Diploma in TESOL ) από την Hellenic American Union, εξεταστής προφορικών της ESOLNET ( LRN ) αναλαμβάνει,ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ  την άρτια και επιτυχή καθοδήγηση και προετοιμασία για όλες τις Πιστοποιήσεις: (IELTS, ECPE, CPE, ECCE, FCE, TOEFL, TOEIC, LRN) με ιδιαίτερη έμφαση στα επίπεδα Β2 ( Lower ) και C2 (Proficiency) καθώς και την προετοιμασία για IELTS (Band score 7+) για σπουδές και εργασία στο εξωτερικό . Διαθέτω  οργανωτικότητα, μεταδοτικότητα και παρέχω πληθώρα προσωπικών σημειώσεων και δωρεάν βιβλία προς την διευκόλυνση του μαθητή. Τα μαθήματα είναι αποκλειστικά ιδιαίτερα, Pricing 18e/h ( 1 hour is 60 min. ) Πριν την έναρξη της συνεργασίας παρέχονται : Δωρεάν Placement test και Skype Call ώστε να δούμε τα δυνατά και λιγότερο δυνατά σημεία και να σχεδιάσουμε μαζί το δρόμο προς τη σίγουρη επιτυχία καθώς και πληθώρα προσωπικών σημειώσεων για όλες τις Πιστοποιήσεις !!!!!!!!!

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Είμαι σίγουρος ότι για να βρίσκεστε στο site αυτό έχετε πάρει την απόφαση να ξεκινήσετε ή να συνεχίσετε τα Αγγλικά σας. Έχετε λοιπόν πάρει τη σωστή απόφαση, είτε ενδιαφέρεστε για κάποια Πιστοποίηση για επαγγελματικούς λόγους είτε απλά θέλετε να μάθετε τη γλώσσα.
Είμαι επίσης σίγουρος ότι κάποια θέματα σας αγχώνουν: "Mήπως είμαι αρκετά μεγάλος; Θα έχω χρόνο για μελέτη; Αυτή η Γραμματική πάντα μου προκαλούσε σύγχυση, Θα χρειαστεί να κάνω και Speaking και να γράφω Εκθέσεις;"
Οι σκέψεις αυτές από όλους περνάνε από το μυαλό όταν καλούνται να ξεκινήσουν ή να συνεχίσουν μια ξένη γλώσσα αλλά γι' αυτό είμαι εδώ : Μέσα από σύγχρονες, απλουστευμένες και πάνω από όλα εξατομικευμένες μεθόδους θα καταφέρουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα και τη Γραμματική να κατανοήσουμε, και να μιλάμε με αυτοπεποίθηση αλλά και να γράφουμε σωστές εκθέσεις.
Αυτό θα το καταφέρουμε εξασκώντας ταυτόχρονα τα τέσσερα βασικά skills ξεχωριστά: Listening-Speaking-Reading-Writing όπως και τα sub skills: Vocabulary & Grammar με τρόπο απλό και κατανοητό.
Ας ξεκινήσουμε το υπέροχο προς τη επιτυχία ταξίδι.
Νίκος Μελάς

Επαγγελματική Εμπειρία

Διαθέτω επαγγελματική εμπειρία , άνω των 15 ετών , εκ των οποίων τα τελευταία 5 ασχολούμαι αποκλειστικά με την εκπαίδευση ενηλίκων .

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Αγαπώ πολύ τη δουλειά μου και τη διδασκαλία ,ιδιαίτερα να προετοιμάζω μαθητές για εξετάσεις Μαζί μπορούμε σε μικρό χρονικό διάστημα να καταφέρουμε αυτό που θεωρητικά φαντάζει αδύνατον .

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Μετά την πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία , ακολουθεί ένα δωρεάν Skype call , όπου ο εν δυνάμει μαθητής , θα διαβάσει ένα κείμενο (reading comprehension ) από το οποίο θα βγουν ασφαλή συμπεράσματα , για τα δυνατά και λιγότερο δυνατά skills του . Στην περίπτωση κατά την οποία ο υποψήφιος μαθητής επιθυμεί σε σύντομο χρονικό διάστημα την απόκτηση κάποιας πιστοποίησης ( π.χ. IELTS ) εκτός από το δεδομένο Skype call δίδεται και screening test ,ώστε να καταλάβω τα skills τα οποία χρειάζονται ενίσχυση .

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προσφορές
Έκπτωση για γκρουπ
Έτη εμπειρίας
15

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

23 Κριτικές

Ο Νίκος είναι ένας εξαιρετικός καθηγητής και άνθρωπος. Με τη βοήθειά του κατάφερα να πετύχω το στόχο μου στο IELTS. Δίνει πάντα τον καλύτερό του εαυτό για να προσαρμόζει τα μαθήματα στις ανάγκες του κάθε μαθητή. Θα το σύστηνα ανεπιφύλακτα.

Μπούτος Αλέξανδρος
20.02.2024

Για τον Νίκο έχω να πω μόνο τα καλύτερα. Συνεργαστήκαμε εξαιρετικά! Είναι ενας εξαιρετικός και έμπειρος καθηγητής και με  καθοδήγησε απόλυτα όσον αναφορά την μεθοδολογία και το επίπεδο όπου έπρεπε να φτάσω ώστε να πετύχω τον στόχο μου στο IELTS Academic, με αποτέλεσμα να έχω εξαιρετικά αποτελέσματα στο τέλος. 
Πάνω από όλα όμως ο Νίκος είναι πολύ καλός επαγγελματίας και εξαιρετικός άνθρωπος, πολύ ευγενικός και ευχάριστος! 
Χάρηκα πολύ για την συνεργασία μας και σε ευχαριστώ πολύ για όλα! 

Moustakas Konstantinos
18.02.2024

Πολυ καλος καθηγητης, καταφερα να φτασω τον στοχο μου σε συνδιασμο με μεθοδικό διαβασμα. να παρω το IELTS με βαθμολογια 8/9! Ο Νικος ειναι πολυ επεξηγηματικός και καλος επαγγελματίας, τον συστήνω!

Χατζητριανταφυλλου Βασιληκη
15.12.2023