Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Γεωργάκη Αριστέα

Χημικός
Κορινθία
Πτυχία
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Master - Χημικός 2007
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές

   Είμαι MSc Χημικός του Πανεπιστημίου Αθηνών και παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Χημείας. Αναλαμβάνω την προετοιμασία μαθητών για τις πανελλαδικές εξετάσεις. Άριστα αποτελέσματα και επιτυχία στις πρώτες προτιμήσεις των μαθητών. Πολύ καλή οργάνωση και μεθοδικότητα. Έγκαιρη ολοκλήρωση της ύλης και συνεχής ενημέρωση των γονέων.

  Παραδίδω μαθήματα ΙΒ καθώς και σε φοιτητές ΑΕΙ-ΤΕΙ. Επίσης, παραδιδω  μάθηματα  μέσω ίντερνετ σε ειδική πλατφόρμα με χρήση ειδικής ψηφιακής γραφίδας. Έχω μεγάλη εμπείρια  καθώς έχω εργαστεί για πολλά έτη σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης αλλά και ως εκπαιδεύτρια σε ινστιτούτα επαγγελματικής κατάρτισης.  Είμαι πολλά χρόνια στο χώρο της εκπαίδευσης προετοιμάζοντας μαθητές για πανελλήνιες. Έχω στο ενεργητικό μου πολλές επιτυχίες. Έχω υπάρξει μέλος της επιτροπής εξετάσεων πιστοποίησης αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης και είμαι μέλος της Ένωσης Ελλήνων Χημικών.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Είμαι μεθοδική, οργανωτική και έχω πολλή αγάπη για τη δουλειά μου. Η προετοιμασία παναλλαδικών είναι για μένα ιερό πράγμα γι αυτό οι γονείς μου εμπιστεύονται τα παιδιά τους από τις πρώτες τάξεις του γυμνασίου ώστε να φτάσουμε μαζί στις πανελλαδικές.

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω μεγάλη εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης και κυρίως στη προετοιμασία πανελλαδικών από το 2007. Έχω ζήσει πολλές επιτυχίες όλα αυτά τα χρόνια.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Από μικρή με χαρακτήριζε η αγάπη για την εκπαίδευση, οπότε η κατεύθυνση αυτή ήταν μονόδρομος για μένα. Νιώθω ευγνώμων που κατάφερα να εκπληρώσω τον στόχο μου. Η αγάπη των μαθητών μου αποτελεί κίνητρο για να συνεχίζω να κάνω πετυχημένα το λειτουργημα μου.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Ο κάθε μαθητής είναι διαφορετικός οπότε μέλημα μου είναι να του κινήσω το ενδιαφέρον για το μαθημα μου. Αυτό γίνεται κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του. Οι εκπαιδευτικές του ανάγκες φαίνονται από τα πρώτα μαθήματα όταν μέσω της συνεργασίας μας αναγνωρίζουμε από κοινού τα κενά που υπάρχουν.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές