Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ασπραδάκη Άννα

Απευθύνομαι σε
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Σου μαθαίνω τουρκικά με 12 ευρώ/ώρα

Αν ενδιαφέρεσαι να μάθεις εύκολα και γρήγορα τουρκικά ... μπορείς! θα ανακαλύψεις την ομορφιά της γλώσσας , περιορίζοντας στο ελάχιστο τις δυσκολίες της.

Με την σωστή καθοδήγηση και το ελάχιστο κόστος άνα μάθημα για τα επίπεδα Α1 κ Α2 δεν χρειάζεται να το σκέφτεσαι!   Αν είσαι  σε πιο προχωρημένο επίπεδο Β1 κ Β2 μη διστάσεις να συνεχίσουμε παρέα. Μέσα από τις παρουσίασεις και τα Power Point θα είσαι σε θέση να κατανοήσεις κάθε γραμματικό φαινόμενο χωρίς δυσκολία.  Οι επιπλέον ασκήσεις θα βοηθήσουν να αφομοιώσεις το κάθε τι! Και αν θέλεις να μάθεις μέσα από σήριαλ, αφού τελειώσουμε το A1, θα βλέπουμε κάποια βίντεο που έχω ετοιμάσει για τα μαθήματα μας.

Γι όποιον λόγο και να ξεκινάς θα προσαρμόσουμε το πρόγραμμα μας παρέα. Σε περιμένω!

Η γνώση είναι δύναμη και δεν σταματά. Όποιο και αν είναι το κίνητρο σου, μην προσπεράσεις την ευκαίρια να ανοίξεις μια νέα πόρτα στη ζωή σου μαθαίνοντας μια νέα γλώσσα που ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να σου φανεί χρήσιμη. 

Με κέφι κ όμορφη διάθεση θα απολαύσουμε αυτό το ταξίδι!

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει
  • Μεταδοτικότητα
  • Σύγχρονες μέθοδοι,
  • βοηθητικές σημειώσεις
  • πάθος για την τουρκική γλώσσα
  • δωρεάν βιβλία για όλα τα επίπεδα σε pdf
  • παρουσιάσεις γραμματικών φαινομένων με powerpoint
  • δυνατότητα διδασκαλίας σε γκρουπ
  • διαδραστικό μάθημα
  • κάνω μεταφράσεις βιβλίων 
  • δυνατότητα προφορικής εξάσκησης με Τούρκο 
Επαγγελματική Εμπειρία

8 χρόνια. Η επαγγελματική εμπειρία είναι σημαντική αλλά ωστόσο και η εξέλιξη και η συνεχής επιμόρφωση βοηθούν στο να γινόμαστε καλύτεροι στη δουλειά μας. Γι' αυτό τον λόγο συνεχίζω μαθήματα στο πανεπιστήμιο της Κωσταντινούπολης, ανάλυση δοκιμίων καθώς και μεταφράσεις προκειμένου να εξελίσσομαι για μένα αλλά και για τους μαθητές μου. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Αγαπώ την τουρκική γλώσσα και όλους όσους δεν σταματούν να μαθαίνουν! Διαθέτω παράλληλα και μεταπτυχιακό στην διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας σε αλλοδαπούς. Ο επόμενος μου στόχος είναι να καταφέρω να διδάσκω στα τούρκικα την ελληνική γλώσσα στο πανεπιστήμιο της Κωσταντινούπολης.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Η εργασιακή μου εμπειρία μου επιτρέπει να αναγνωρίζω τις ανάγκες κάθε μαθητή και να προσαρμόζω την διδασκαλία με την αντίστοιχη μέθοδο. Επιπλέον η επίτευξη των στόχων των μαθητών αποτελεί την πυξίδα για τον τρόπο που πραγματοποιείται το μάθημα. Σύγχρονες παρουσίασεις και επιπλέον ασκήσεις βοηθούν στην κατάνοηση και στην εμπέδωση των γραμματικών φαινομένων. 

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Εκπόνηση εργασιών
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

3 Κριτικές

Η καλύτερη με διαφορά!! Απίστευτη μεταδοτικότητα, υπομονή,ότι και να χρειαστώ πάντα δίπλα μου έτοιμη να με βοηθήσει ,το μάθημα μαζί της σκέτη απόλαυση,συνεπής,με πάθος για τη δουλειά της,έχω μάθει τόσα πολλά μαζί της και ακόμη συνεχίζω!!!

Γιωτίτσα Ιωάννα
26.10.2023

Επαγγελματίας στο έπακρο!!!!! Είναι πολύ μεταδοτική στον τρόπο διδασκαλείας της και έχει τεράστια υπομονή. Έχει τη διάθεση να σου εξηγήσει όσες φορές χρειαστεί τα ίδια πράγματα, αν και δύσκολα θα ξεχάσεις κάτι, γιατί φροντίζει να κάνει επανάληψη αφού τελειώσει το κάθε κεφάλαιο ώστε να εντοπίσει αν υπάρχει κάποιο κενό. Σε ενθαρρύνει και σου δίνει την απαιτούμενη προσοχή. Είναι από τις δασκάλες που αν ξεκινήσεις μαθήματα μαζί της, δύσκολα θα την αφήσεις γιατί αγαπάει την Τουρκική γλώσσα και τη διδάσκει με τον καλύτερο τρόπο που μπορεί. 

Αλεξάνδρα
02.07.2021

  Με απλά λόγια, σωστή και καλή καθηγήτρια. 

  Με χαλαρό και όμορφο τρόπο, σου μαθαίνει την γλώσσα, χωρίς άγχος και με ταχύτητα που δεν το καταλαβαίνεις. 

  Είναι ευγενική και υπομονετική χωρίς να λέει πολλά (ξέρετε τι εννοώ, φαμφάρες). 

   Αγαπάει αυτή την γλώσσα και είναι ειδικευμένη πάνω στην εκμάθηση αυτής. 

  

ΓΙΟΥΛΗ
20.10.2020