Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τσιρίκας Μαργαρίτης

Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές

Πτυχιούχος Τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής της ΑΣΣΟΕ (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών) , απόφοιτος μεταπτυχιακού τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημιίου Δυτικής Αττικής και φοιτητής στο προπτυχιακό τμήμα Χημείας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου αναλαμβάνω υπεύθυνα μαθητές όλων των ηλικιών σε Δημοτικό-Γυμνάσιο-Α,Β  Λυκειου σε Μαθηματικά, Χημεία και Οικονομία, καθώς και φοιτητές Οικονομικών Τμημάτων. Τα μαθήματα συνοδέυονται με σημειώσεις , ασκήσεις και video για το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Στόχος να δουλέψουμε μεθοδικά και οργανωμένα, προσαρμόζοντας το μάθημα στις ανάγκες και στο ρυθμό του μαθητή.Ο μαθητής πρέπει να εμπνευστει και να αγαπήσει το μάθημα. Προετοιμάζω κάθε μαθητή προσεκτικά ώστε αφενός να ενεργοποιήσω την δημιουργική μαθησιακή ικανότητα του και αφετερού να τον οδηγήσω στην επίτευξη των στόχων του.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Το νεαρό της ηλικίας μου, το πάθος για συνεχή μάθηση και εξέλιξη καθώς και η θέληση για μετάδοση της γνώσης με καθιστούν ένα έμπιστο επαγγελματία και προσιτό προς τα νέα παιδιά.

Επαγγελματική Εμπειρία

Διδασκαλία για δύο έτη ιδιάιτερα και σε τμήματα

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Η συχνή αξιολόγηση με διαγωνίσματα κατανόησης θεωρίας και ασκήσεων θα μας οδηγήσει στην αναγνώρση των αναγκών του μαθητή, στην εξέλιξη και στην επιτυχία του.

Στην αρχή του κάθε μαθήματος θα υπάρχει χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης της ύλης και τακτική ενημέρωση των γονέων για τις επιδόσεις των μαθητών.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές