Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τζωρτζάκης Λεωνίδας

Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Κλασικής, Ακουστικής και Ηλεκτρικής κιθάρας στον χώρο σας ή στον χώρο μου ή διαδικτυακά. Δίνω μεγάλη βάση στην τεχνική του μαθητή και θα δουλέψουμε περισσότερο πάνω σε αυτή. Το μάθημα γίνεται μία φορά την εβδομάδα και είμαι διαθέσιμος από Δευτέρα έως Παρασκευή απογευματινές ώρες. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Ασχολούμαι από τα 13 μου χρόνια με την κιθάρα και είναι μία από τις μεγάλες μου αγάπες. Αυτή την αγάπη μου προσπαθώ να την μεταδώσω και στους μαθητές μου.

Επαγγελματική Εμπειρία

Η επαγγελματική μου εμπειρία είναι 4άρων ετών στον τομέα των ιδιαίτερων μαθημάτων.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Είναι ένα βιοποριστικό κίνητρο  με στόχο να δουλέψω πάνω σε κομμάτι που αγαπώ. Στόχος μου είναι να τραβάω το ενδιαφέρον των μαθητών μου για την κιθάρα και την μουσική και να γίνει ένα κομμάτι της ζωής τους μέσα από την διαρκεί ενασχόλησή τους.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Η αντίληψη του ρυθμού, το κράτημα της κιθάρας, η τοποθέτηση των δακτύλων πάνω σε αυτή έτσι ώστε να παραχθεί σωστά ο ήχος της, μουσικότητα που διαθέτει ο μαθητή είναι κάποια χαρακτηριστικά του μαθητή που με κάνουν να καταλάβω που υστερεί ή που υπερτερεί και αναλόγως ακολουθούμε τις ανάλογες μεθόδους για την βελτίωση και εξέλιξή του.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές