Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καραμούζη Κατερίνα

Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Φοιτητές

Καλησπέρα σας!!

Ονομάζομαι Κατερίνα Καραμούζη και είμαι καθηγήτρια Αγγλικών και Γαλλικών. Διαθέτω πολυετή εμπειρία και στις δύο  γλώσσες καθώς έχω αναγνωρισμένα πτυχία από το Αγγλικό και το Γαλλικό Ινστιτούτο της Ελλάδας αντίστοιχα. Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα όλων των επιπέδων σε μαθητές δημοτικού. γυμνασίου, λυκείου και ενηλίκους.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η όρεξη και το μεράκι που δείχνω για την δουλειά μου μπορεί εύκολα να διακριθεί μέσα απο την επικοινωνία μου με τα παιδιά αλλα φυσικά και με τους γονείς, από τα πρώτα κιόλας μαθήματα. Επίσης, διαθέτω την απαραίτητη εμπειρία για μία σίγουρη επιτυχία στις εξετάσεις. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω ασχοληθεί με ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών τα τελευταία 6 χρόνια και με μαθήματα γαλλικών τα τελευταία 7 χρόνια, με στόχο οι μαθητές μου να προετοιμαστούν κατάλληλα για  την απόκτηση πτυχίων όλων των επιπέδων.  

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Από μικρή ηλικία είχα έφεση στις ξένες γλώσσες γιαυτό και τελειοποίησα αρκετές από αυτές (αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά και ιταλικά). Επιπλέον, έχω άριστες σχέσεις με τους μαθητές διότι αγαπώ πολύ τα παιδιά κι αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι έχω σπουδάσει νηπιαγωγός και κυνηγάω το όνειρό μου να βρεθώ κάποια μέρα σε μία αίθουσα νηπαγωγείου. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Δίνω ιδιαίτερη σημασία σε κάθε παιδί ξεχωριστά. Άλλωστε ο κάθε άνθρωπος έχει τους δικούς του ρυθμούς εκμάθησης. Πάντα έχω την διάθεση να αφιερώσω τον απαιτούμενο χρόνο σε κάθε μαθητή μου και να δημιουργήσω το καταλληλότερο περιβάλλον για μια ευχάριστη και παραγωγική διδασκαλία.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές