Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ζεγιάννη Άννα

Teaching Chinese as a Foreign Language
Teaching Chinese as a foreign Language
Αθηνα, Κέντρο
Πτυχία
Beijing Language and Culture University
Master - Teaching Chinese as a Foreign Language 2021 Επαληθευμένο
Beijing Language and Culture University
Πτυχίο - Teaching Chinese as a foreign Language 2017 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Καθηγήτρια με 9ετή εμπειρία και προπτυχιακές καθώς και μεταπτυχιακές σπουδές με τίτλο Teaching Chinese as a Foreign Language παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα κινεζικής γλώσσας. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Έχω αφιερώσει περισσότερα από 13 χρόνια στις σπουδές μου πάνω στη γλώσσα και είμαι καταρτισμένη καθηγήτρια με προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές  στην διδασκαλία της κινεζικής ώς ξένη γλώσσα.Μέσω των σπουδών έχω εντρυφήσει στη γλώσσα,καθώς έχω ασχοληθεί με τον τρόπο με τον οποίο κάποιος μαθαίνει μία γλώσσα όπως επίσης και τις βασικές αρχές για το πως πρέπει να διδάσκεται μία γλώσσα. Ο συνδιασμός σπουδών και εμπειρίας με κάνουν μία πλήρως καταρτισμένη καθηγήτρια της κινεζικής γλώσσας. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά στην επαγγελματική μου εμπειρία μπορείτε να συμβουλευτείτε το βιογραφικό μου σημείωμα

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Για να καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες του εκάστοτε μαθητή χρειάζεται να γνωρίζω το εκπαιδευτικό του υπόβαθρο όσον αφορά στην κινεζική,καθώς επίσης και τους στόχους του.Πέρα από αυτά τα δύο πρέπει πάντα να λαμβάνουμε υπόψην τις δυνατότητες του κάθε ανθρώπου καθώς δεν μαθαίνουμε όλοι με τον ίδιο τρόπο ούτε με την ίδια ταχύτητα.Συνήθως με το πέρας μερικών μαθημάτων μπορώ να έχω μία πιο καθαρή εικόνα για το τι μέθοδο μπορώ να ακολουθήσω με έναν μαθητή.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

3 Κριτικές

Αποφάσισα να ξεκινήσω μαθήματα κινεζικών πριν περίπου έναν χρόνο. Επειδή ήξερα ότι είναι μια δύσκολη γλώσσα ήθελα έναν καθηγητή έμπειρο που θα μου μεταδοσει όλα τα στοιχεία εκείνα που είναι απαραίτητα για να καταλάβω την δομή της γλώσσας. Ως εκπαιδευτικούς κι εγώ ξέρω πόσο σημαντικό είναι αυτο στην εκμάθηση μιας γλώσσας. Η Άννα σε κάθε μάθημα αποδεικνύει πόσο καλά κατέχει το αντικείμενο πόσο σε βάθος και ουσιαστικά γνωρίζει την κινεζική γλώσσα. Το μάθημα είναι ευχάριστο και κάθε φορα που τελειώνει νιώθω ότι εχω μάθει τόσα μέσα σε τόσο λίγη ώρα. Το γεγονός ότι το έχει σπουδασει σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο παίζει μεγάλο ρόλο σε αυτό και εμένα σαν μαθητή μου δημιουργεί ασφάλεια. Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα την Άννα σαν δασκάλα. Σίγουρα ο κόπος σας και το διάβασμα σας δεν θα πάει χαμένο. 

Kostas
14.10.2021

Κάνω μαθήματα με την Άννα περιπου 4 χρόνια τώρα. Η αλήθεια είναι πως στην αρχή φοβόμουν την κινέζικη γλώσσα και τον βαθμό δυσκολίας της, τόσο στη γραφή όσο και στην επικοινωνία. Με τη διαρκή όμως ενθάρρυνση της Άννας, την επιμονή της στην σωστή κατάκτηση των χαρακτήρων και της γραμματικής, αλλά και τη σημασία που έδινε στην ομιλούμενη γλώσσα και στην δυνατότητα σωστής επικοινωνίας στη κινεζική, ο φόβος εξαφανίστηκε. Πλέον αγαπώ την κινεζική γλώσσα και ανυπομονώ για κάθε μάθημα. Νιώθω πιο σίγουρη στην επικοινωνία και την γραφή μου και έχω αγαπήσει και τις κινέζικες σειρές! Η Άννα είναι γνώστης του αντικειμένου της, κάνει ενδιαφέρουσα και κατανοητή την διδασκαλία μιας γλώσσας πολύ διαφορετική από τη δική μας. Το σημαντικότερο όμως είναι, κατά τη γνώμη μου, πως αγαπά την κινέζικη γλώσσα και αυτή η αγάπη μεταδίδεται στους μαθητές της. Όπως συμβαίνει στην εκμάθηση οποιασδήποτε γλώσσας θα υπάρξουν στιγμές ματαίωσης και δυσκολιών, η επιμονή, η πειθαρχία αλλά και η αγάπη για τη γλώσσα αμβλύνουν τις δυσκολίες και κάνουν πιο ευχάριστη την μάθηση. Αν θέλετε όχι μόνο να μάθετε καλά την κινεζική αλλά και να την αγαπήσετε συνιστώ την Άννα ανεπιφύλακτα!

sotiria
16.09.2021

Κάνω μαθήματα κινέζικων με την Άννα έδω και ένα χρόνο. Ολοκληρώνουμε μαθήματα επιπέδου HSK 4 και μπαίνουμε στο HSK 5. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με την οργάνωση του μαθήματος και την προσέγγισή της στη γλώσσα. Ο τρόπος σκέψης της και ο τρόπος χειρισμού της γλώσσας με βοήθησε να καταλάβω πολλά για την πολυπλοκότητα της κινέζικης γλώσσας και κατά συνέπεια να ξεπεράσω πολλά εμπόδια που με ταλαιπωρούσαν και με έκαναν να εγκαταλείπω την προσπάθεια κάθε φορά που έπιανα το βιβλίο. Έχοντας πολλές "κακές" εμπειρίες με δασκάλους κινέζικων σε ιδιαίτερα μαθήματα επιτέλους καταφέρνω να πώ ότι βρήκα αυτό που έψαχνα και που αξίζει τον χρόνο μου και την προσπάθειά μου! Την συστήνω ανεπιφύλακτα! 安娜老师加油!!

Tina
15.09.2021