Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Παπαδόπουλος Γιώργος

Ιστορικός- φιλόλογος
Πειραιάς- Δραπετσώνα
Πτυχία
Ιόνιο Πανεπιστήμιο
Πτυχίο - Ιστορικός- φιλόλογος 2004
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Είμαι φιλόλογος- ιστορικός με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο. Έχω διδάξει σ' όλες τις τάξεις λυκείου-γυμνασίου, όλα τα μαθήματα. Έχω ιδιαίτερη εμπειρία στις πανελλήνιες εξετάσεις καθώς συμμετέχω ανελλιπώς από το 2008 με τεράστια επιτυχία. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Γιατί είμαι ένας πολύ έμπειρος καθηγητής , οπότε η οικογένεια εμπιστεύεται το παιδί σε έναν επαγγελματία που διδάσκει στο υψηλότερο επίπεδο. Ταυτόχρονα έχω εξαιρετική σχέση με τα παιδιά και με τους γονείς, ποτέ δεν είχα οποιοδήποτε πρόβλημα σ' αυτόν τον τομέα. Δουλεύω σκληρά, είμαι συνεπής και πάντα τα παιδιά και οι γονείς είναι ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω 18ετή παρουσία στο χώρο. Έχω ξεκινήσει με ιδιαίτερα από το 2004 έως το 2012. Έπειτα έφτιαξα το δικό μου φροντιστήριο στα Χανιά της Κρήτης. Επιστρέφοντας στην Αθήνα δούλεψα σε αρκετά φροντιστήρια μέχρι και σήμερα (αναφέρονται στο βιογραφικό μου) αλλά και σε ιδιαίτερα αναλαμβάνοντας παιδιά όλων των τάξεων λυκείου-γυμνασιου. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Ζω στο χώρο της εκπαίδευσης από μικρό παιδί καθώς είμαι παιδί εκπαιδευτικών. Έτσι έχω μεγαλώσει σ' αυτό το κλίμα και για μένα ήταν πολύ εύκολο να μπω σ΄αυτό το χώρο και να αναδειχτώ. Πάντα αγαπούσα το διάβασμα και ήμουν ιδιαίτερα φιλομαθής. Η διδασκαλία είναι για μένα το επιστέγασμα όλων όσων έχω ζήσει άμεσα και έμμεσα, με ολοκληρώνει, αγαπώ πολύ τα παιδιά και για μένα δεν υπάρχει πιο ωραίο συναίσθημα από το να βλέπω στα μάτια τους τη χαρά και την ικανοποίηση από την προσπάθειά μας. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Συζητώ μαζί τους αρκετά. Πέρα από το μάθημα, οπωσδήποτε θα αφιερώσω λίγο χρόνο μαζί τους, πριν ή μετά, να τον ακούσω. Να μου πει ο ίδιος πώς νοιώθει, τι θέλει, τι μπορεί, που αισθάνεται πιο δυνατός ή πιο αδύναμος. Ταυτόχρονα κατά τη διάρκεια των μαθημάτων παρακολουθώ ο ίδιος την εξέλιξή του και αντιλαμβάνομαι καλύτερα τις ανάγκες του και δίνω έμφαση σ' αυτές. Τέλος συζητώ με τους γονείς για τυχόν αντικειμενικές δυσκολίες του παιδιού (πχ διάσπαση προσοχής, δυσλεξία κτλ) ΄ώστε να προσαρμοστεί η διδασκαλία ανάλογα. 

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές