Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ξάκης Σταύρος

Θεσσαλονίκη
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα κιθάρας από πτυχιούχο του τμήματος μουσικής επιστήμης και τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Με τον μαθητή σαν ομάδα μαθαίνουμε την τέχνη της ηλεκτρικής κιθάρας μέσα απο μια ευχάριστη και πρακτική διαδικασία κατευθυνόμενοι πάντα προς τα μουσικά είδοι που ενδιαφέρουν τον μαθητή (ροκ, μπλουζ, τζαζ, μεταλ κ.λ.π). Δίνεται έμφαση στα μουσικα κομμάτια και στον μουσικο αυτοσχεδιασμό χρησιμοποιώντας τα ως ασκήσεις εκμάθησης τεχνικών.
Αρχικά, ο μαθητής θα μάθει τι είναι η κιθάρα σαν μουσικό όργανο και πως λειτουργεί. Έπειτα θα προχωρήσουμε στην σωστή θέση των χεριών ξεκινώντας με απλά και εύκολα κομμάτια. Και στην συνέχεια θα αρχίσουμε να μαθάινουμε μια μια τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται στην κιθάρα μέσα σε κομμάτια, αρχικά μεμονομένα και έπειτα συνδιαστικά.
Αν είναι επιθυμητό από τον μαθητή μέσα στο μάθημα μπορούν να προσφερθούν παράλληλα και γνώσεις μουσικής θεωρίας ή αρμονίας.

Επαγγελματική Εμπειρία

Πολυετής εμπειρία στην διδάχη ηλεκτρικής κιθάρας και στην μουσική εκτέλεση. Παρακαλώ δείτε το βιογραφικό μου για περισσότερες πληροφορίες.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές