Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κυμάκης Στυλιανός

Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές

Αριστούχος απόφοιτος του Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης του ιδίου τμήματος, με εξειδίκευση στην κλασσική φιλολογία (αρχαία και τα λατινικά), προσφέρει μαθήματα. Αναλαμβάνονται σχεδόν όλες οι περιπτώσεις μαθημάτων. Λόγω εμπειρίας στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, παρέχεται η επιλογή της διδασκαλίας κατ' οίκον ή από απόσταση.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Έως τώρα, όλες οι περιπτώσεις μαθητών, φοιτητών και παιδιών, που έκαναν μάθημα μαζί μου, εν τέλει κατόρθωσαν να επιτύχουν τους στόχους τους, δηλαδή, είτε να περάσουν το μάθημα, είτε να γράψουν πολύ καλά στο διαγώνισμα της επόμενης ημέρας. Μου αρέσει το αντικείμενό μου και αυτό φαίνεται στα έως τώρα αποτελέσματά μου.

Επαγγελματική Εμπειρία

Διδασκαλία σε φοιτητές κατά κύριο λόγο, μαθήματα και με παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου, κυρίως για βοήθεια στην καθημερινή μελέτη.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Στόχος δεν πρέπει να είναι αποκλειστικά και μόνο η στείρα παροχή γνώσεων. Προσωπικός μου στόχος ήταν πάντοτε να μεταδώσω την αγάπη για τον αντικείμενό μου. Να δείξω στα παιδιά γιατί για παράδειγμα διαβάζουμε Όμηρο και Σοφοκλή, ποια η χρησιμότητα των λατινικών και των αρχαίων ελληνικών συνολικά.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές