Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Σωτηρίου Ντίνα

Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Παραδίδω ιδιαίτερα φιλολογικά μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου (ακόμα και μαθητές που έχουν τελειώσει το Λύκειο αρκετά χρόνια πριν) καθώς και όλα τα θεωρητικά μαθήματα του Δημοτικού. Με αγάπη και μεράκι θέλω να δίνω στους μαθητές μου το καλύτερο δυνατό και να είμαι δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν.

Ειμαι Πτυχιούχος Φιλόλογος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έχω 15ετή εμπειρία τόσο σε φροντιστηριακό χώρο όσο και κατ'οίκον. Προετοιμάζω μαθητές για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Οι μαθητές μου με χαρακτηρίζουν για τη μεταδοτικότητα και τη σαφήνεια μου. Είμαι ευχάριστος άνθρωπος με υπομονή και συνέπεια. Έχω αγάπη και μεράκι για το αντικείμενο μου και ακολουθω τις εξελίξεις στις ανθρωπιστικές επιστήμες και στο σύστημα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Παρέχω συνεχή ενημέρωση για την πρόοδο του κάθε μαθητή χωριστά καθώς και υποστήριξη τόσο του μαθητή όσο και του γονέα για την ολοκλήρωση μια ευχάριστης σχολικής χρονιάς.

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω διδάξει:

• Φιλολογικά μαθήματα ως ωρομίσθια σε μαθητές Λυκείου

• Ελληνική Γλώσσα σε Δόκιμους στη σχολή Αστυφυλάκων Γρεβενών

• Φιλολογικά μαθήματα σε φροντιστήριο

• Μαθήματα θεωρητικής κατεύθυνσης για προετοιμασία στις Πανελλήνιες εξετάσεις προσφέροντας το ανάλογο υλικό κατόπιν 15ετούς εμπειρίας. 

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές