Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ανέστης Αντώνης

Θεσσαλονίκη
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα μπουζουκιού (τρίχορδου και τετράχορδου), τζουρά και μπαγλαμά. Το μάθημα μπορεί να γίνει στο δικό σας ή στον δικό μου χώρο (home studio). Για όποιον/α προτιμάει, υπάρχει η δυνατότητα μαθημάτων online, μέσω Skype ή άλλης πλατφόρμας, ώστε να μη χάνεται χρόνος στις μετακινήσεις αλλά και για να εξυπηρετούνται μαθητές που είναι μακριά.  
Εκμάθηση ευρωπαϊκών κλιμάκων, δρόμων, θέσεων και δακτυλοθεσίας. Τραγούδια​, από έντεχνα μέχρι ρεμπέτικα και λαϊκά. Μαζί με το μάθημα και εφόσον επιθυμεί ο μαθητής, δύναται να παρέχονται βασικές σημειώσεις μουσικής θεωρίας.
 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Το μάθημα γίνεται με περιεκτικό τρόπο, παρέχοντας στον μαθητή ό,τι χρειάζεται για να εξελιχθεί. Κλίμακες, δρόμους, θέσεις, δακτυλοθεσία, βασικές σημειώσεις θεωρίας καθώς και ηχογράφηση των τραγουδιών που μαθαίνουμε στο μάθημα.

Επαγγελματική Εμπειρία

Μουσικές σκηνές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από το 2003 καθώς και διδασκαλία του οργάνου από το 2009. Συνεργασίες με σημαντικούς καλλιτέχνες του χώρου όπως ο Βασίλης Λέκκας, ο Γιάννης Μπέζος κ.α., 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Αφενός γιατί οι γνώσεις πρέπει να μεταδίδονται και η μουσική να εξελίσσεται πάντα μέσα από τις νέες - και όχι μόνο - γενιές και αφετέρου, ως είναι φυσικό, για επαγγελματικούς λόγους.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Αφού συζητήσω, και σε περίπτωση που έχει ήδη κάποιες γνώσεις, τον/την ακούσω να παίζει, θα δούμε μαζί τις ανάγκες του και τις επιθυμίες του σχετικά με το όργανο και θα κινηθούμε από εκεί και πέρα με γνώμονα το επίπεδό του και τον στόχο του.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές