Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αραγιάννη Γιούλη

Μετάφραση - Διερμηνεία
Πτυχία
Johannes Gutenberg Universität Mainz
Master - Μετάφραση - Διερμηνεία 2000 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Hallo! Το όνομα μου είναι Αραγιάννη Γιούλη και είμαι απόφοιτη του Παν/μίου Mainz του τμήματος Μετάφρασης, Γλωσσολογίας και Πολιτιστικών Σπουδών. Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών όλων των επιπέδων σε μαθητές και ενηλίκους. Έχω πολυετή πείρα στη διδασκαλία των Γερμανικών ως ξένη γλώσσα και γνώσεις που θέλω να μοιραστώ με μαθητές που είτε θέλουν να δώσουν εξετάσεις για πιστοποίηση, είτε να δουλέψουν στη Γερμανία ή απλά να μάθουν την υπέροχη αυτή γλώσσα! Στο μάθημα προσαρμόζομαι πάντα στις ανάγκες των μαθητών μου, αφού ο καθένας έχει διαφορετικό επίπεδο και στόχο. Κατά βάση, σημαντικό για μένα είναι να μεταφέρω το λεξιλόγιο και την γραμματική στο πρακτικό πλαίσιο μιας συνομιλίας και να διατηρήσω το ποσοστό του μαθητή που μιλάει πάνω από το 60-70%.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Πολυετής πείρα στην διδασκαλία των Γερμανικών τόσο δια ζώσης όσο και online μέσω skype ή zoom. Συνδυάζω την τεχνολογία με την παραδοσιακή διδασκαλία, προετοιμάζω για τις εξετάσεις Goethe και ΚΠΓ, και πάντα προσπαθώ κατά τη διδασκαλία να σπάσω το μύθο ότι τα Γερμανικά είναι δύσκολα. Έχω ως μπούσουλα τους αυστηρούς κανόνες της γραμματικής, τη σωστή διδασκαλία, και την επαφή του μαθητή με τη γερμανική κουλτούρα, αφού έχω ζήσει και σπουδάσει στη Γερμανία και την Αυστρία.

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω εργαστεί από το 2005 ως καθηγήτρια Γερμανικών στο φροντιστήριο Γερμανικής με διευθυντή τον κ. Άγγελο Αγγελόπουλο και έδρα την Πάτρα, και κατόπιν δικής του ιδέας βοήθησα στη δημιουργία ενός videoschool το οποίο είχε μεγάλη απήχηση και επιτυχία.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

1. Πάθος για διδασκαλία

2. Επαγγελματισμός

3. Ικανότητα επικοινωνίας

4. Κίνητρο, Υπομονή

5. Ευελιξία

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

13 Κριτικές

Άψογη μεταδοτικότητα, κατανοητή και προσαρμογή του στυλ διδασκαλίας ανάλογα με τις ανάγκες.
Προτείνω ανεπιφύλακτα για όλα τα επίπεδα γερμανικών.

Αλεξίου Παύλος
23.01.2024

Έχω εξαιρετική συνεργασία με τη Γιούλη, πήρα το Β2 και συνεχίζουμε για C1. Το μάθημα δεν είναι ποτέ βαρετό, μιλάμε Γερμανικά συνέχεια, το μάθημα είναι προσαρμοσμένο 100% στις ανάγκες μου και το σημαντικότερο είναι ότι έχω αποκτήσει αυτοπεποιήθηση  όταν μιλάω με Muttersprachler. Τη συνιστώ χωρίς δεύτερη σκέψη!

Γιώργος

Γιώργος
23.08.2023

Άριστη καθηγήτρια με πολύ υπομονή να εξηγήσει όλα τα γραμματικά φαινόμενα της γερμανικής γλώσσας. Παράλληλα με βοήθησε με τα πολύπλοκα γερμανικά της διδακτορικής μου διατριβής. Την συνιστώ ανεπιφυλακτα!

Ρωμανος
08.08.2022