Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεοδώσης Διονύσης

Πτυχία
Θεοδώσης Διονύσης
- 0
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς

Παραδίδονται μαθήματα κλαρίνου κατ' οίκον ή online !Είναι πολύ όμορφο να μυηθεί κάποιος στη  λαϊκη μας "παραδοσιακή" μουσική, η οποία ταξιδεύει, παραδίδεται και εξελίσεται σαν ζωντανός οργανισμός. Πόσο μάλλον στην τέχνη του Λαϊκού κλαρίνου, που απ' τη στιγμή που εμφανίστηκε στον Ελλαδικό χώρο, αντικατέστησε τα περισσότερα πνευστά όργανα, δημιουργώντας μουσικούς ιδιωματισμούς!

Επαγγελματική Εμπειρία

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1988. Η πρώτη του επαφή με τη μουσική τοποθετείται στην ηλικία των εννέα ετών, όταν ξεκίνησε μαθήματα Βυζαντινής μουσικής. Από τα γυμνασιακά του χρόνια ασχολήθηκε με την παραδοσιακή λαϊκή μουσική και το παραδοσιακό κλαρίνο. Παρακολούθησε σεμινάρια με διδάσκοντα τον Αλέξανδρο Αρκαδόπουλο στο μουσικό εργαστήρι Λαβύρινθος, στο Χουδέτσι.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Λαϊκής και Παραδοσιακής μουσικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Με την εισαγωγή του στο Τμήμα Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής, πέρα από τη γενικότερη μουσική παιδεία που έλαβε, είχε πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα γνώσεων γύρω απ’ το αντικείμενο του λαϊκού πολιτισμού. Επίσης του δόθηκε η ευκαιρία να θητεύσει κοντά στους κλαρινίστες Αποστόλη Βαγγελάκη, Βασίλη Κομματά και Θωμά Χαλιγιάννη.

Από μικρή ηλικία συμμετείχε σε μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις και συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Έχει συμμετάσχει ως μουσικός σε συναυλίες, δισκογραφία και παραστάσεις με καλλιτέχνες όπως ο Γιώργος Νταλάρας, η Ελένη Βιτάλη, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Χρόνης Αηδονίδης, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Μανώλης Λιδάκης, ο Ορφέας Περίδης, η Γλυκερία, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, η Γιώτα Νέγκα, η Λιζέτα Καλημέρη, ο Κώστας Παυλίδης, ο Αντώνης Απέργης, ο Haig Yazdjian, ο Tigran Sarkisian, ο Παναγιώτης Λάλεζας, ο Αγάθωνας Ιακωβίδης, ο Μπάμπης Τσέρτος, ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Θοδωρής Κοτονιάς, η Ασπασία Στρατηγού, ο Δημήτρης Ζερβουδάκης, η Μάρθα Μαυροειδή, η Σοφία Παπάζογλου, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Αρετή Κετιμέ, ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ο Λεωνίδας Μπαλάφας,  καθώς και με τις ορχήστρες Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας, Ορχήστρα Σύγχρονης μουσικής της ΕΡΤ και  «Έμμετρον».

Είναι ιδρυτικό μέλος του μουσικού σχήματος kouMpar band και του balkan group Turshi Sextet.

Πρόσφατα ολοκλήρωσε την πρώτη του προσωπική δισκογραφική παραγωγή με τίτλο Life after life, η οποία κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. 

Δίδαξε παραδοσιακό κλαρίνο στο Εκκλησιαστικό Ίδρυμα Βυζαντινής & Παραδοσιακής μουσικής Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών (2011-2012), στο Σχολείον Ψαλτικής στο Μαρούσι (2008-2013) και στο Τονικό Ωδείο Αθηνών (2010-2011). Από το 2013 διδάσκει στη μουσική σχολή Γέφυρες στη Χαλκίδα, ενώ από το 2020 διδάσκει στο ΚΕΠΕΜ / Ωδείο Σίμων Καράς και στο Χορευτικό εργαστήρι Νέας Ιωνίας.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Video

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές