Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ζησιμοπούλου Κάτια

Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Καθηγήτρια ισπανικής και ιταλικής γλώσσας, με εργασιακή εμπειρία σε Βαλένθια και άλλες ευρωπαικές χώρες (νυν κάτοικος Ιταλίας) παραδίδει μαθήματα online. Προετοιμασία για όλα τα διπλώματα DELE, CELI, κρατικά ή για σπουδές σε Ιταλία και Ισπανία σε όλες τις ηλικίες. Παρέχεται πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό δωρεάν. Αποκλειστικά μέσω Skype, κτλ.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Μεγάλη εμπειρία σε online μαθήματα και ως καθηγήτρια και ως μαθήτρια (πορτογαλικά, γερμανικά, ιταλικά)

Αγάπη για την ιβηρική και την ιταλική χερσόνησο!!!

Διεθνής εμπειρία, οργάνωση, προσοχή στη λεπτομέρεια, προσαρμογή του μαθήματος ανάλογα με τις ανάγκες του μαθητή.

Επαγγελματική Εμπειρία

 -Αθήνα , 2014-2015: Διδασκαλία ισπανικών και αγγλικών στην Ευρωγνώση.

 -Οξφόρδη, 2017: Παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων σε ενήλικες.

 -Βαλένθια, 2018-2019: Διδασκαλία αγγλικών σε 2 ιδιωτικά σχολεία Nuestra Señora de Fatima και Santa María.

 -Πάρμα, 2020: Διδασκαλία ξένων γλωσσών online

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Παρά τις σπουδές μου σε Πολυτεχνείο και το ΜΒΑ που απέκτησα στην ΑΣΟΕΕ, τα ταξίδια και η διδασκαλία ξένων γλωσσών είναι αυτά που με κέρδισαν!  Διδάσκοντας νιώθω χαρούμενη, γεμάτη και χρήσιμη!

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Έχοντας διδάξει διαφόρους τύπους μαθητών (από Βρετανούς συνταξιούχους έως νήπια στην Ισπανία) και έχοντας μπει στη θέση του μαθητή πολλές φορές (κατέχω πτυχία σε 6 γλώσσες), γνωρίζω από πρώτο χέρι τις δυσκολίες και τους προβληματισμούς που μπορεί να προκύψουν. 

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

6 Κριτικές

Τι να πώ για την Κάτια!!!

Δεν είναι απλά μια εκλπηκτική υπεύθυνη σοβαρή συνεπής καθηγήτρια που ήταν δίπλα στην κόρη μου 3 χρόνια, είναι κι ένας άνθρωπος που κι εγώ κι η μικρή μου αγαπήσαμε πολύ.

Η επιλογή της σαν καθηγήτρια είναι άρρηκτα συνδεδεμένη  με την επιτυχία.

Την συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!

Κάτια σε λατρεύουμε!!!!

Πούλιου Τίνα
12.09.2023

Η Κάτια υπήρξε υπέροχη καθηγήτρια για ένα χρόνο διδάσκοντας μας ισπανικά μεθοδικά,  αναπληρωνοντας τα κενά που είχαμε από προηγούμενο καθηγητή, πάντα με τρόπο ευγενικό και ευχάριστο.  Πάντοτε τυπική στις υποχρεώσεις της σλλα πολύ ανθρώπινη και ουσιαστική σε κάθε της έκφανσή. Μας έμαθε πολύ γρήγορα να επικοινωνούμε αλλά και να αγαπάμε τα ισπανικά. Φτάσαμε επιτυχώς σε επίπεδο Β2 χαρη στον τρόπο που προσεγγίζει την ύλη αλλά και τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε μαθητή  Είναι πραγματικά η καλύτερη επιλογή!

Μαρκοπούλου Μαρία
16.05.2023

Πριν περίπου ενάμιση χρόνο θελήσαμε για δική μας ευχαρίστηση να ξεκινήσουμε μαθήματα ισπανικών. Είμαστε πολύ χαρούμενες και ικανοποιημένες που βρήκαμε την κ. Ζησιμοπούλου. Μέσα σε εναν χρόνο καταφέραμε με την πολύτιμη βοήθειά της να πάρουμε το Β1. Ως μαθήτριες Λυκείου ήταν πολύ σημαντικό για εμάς που τα μαθήματα ήταν ον-λάιν και εν τέλει βολικό γιατί έτσι εξοικονομήσαμε πολύ χρόνο.

Μέσα από τον υπολογιστή το μάθημα εξακολουθούσε να είναι πολύ διαδραστικό χάρη στο πολύ πλούσιο υλικό, καθώς και ευχάριστο και αποτελεσματικό. Η κ. Ζησιμοπόυλου είναι μια εξαιρετική καθηγήτρια αφού δίνει πολύ μεγάλη έμφαση στην γραμματική αλλά και στην προπόνηση του προφορικού λόγου, ενώ ταυτόχρονα είναι πολύ ευγενική και έχει κατανόηση.

Επειδή ηλικιακά είμαστε πιο κοντά σε σχέση με άλλες καθηγήτριες που είχαμε στο παρελθόν, είχαμε μια πολύ άμεση επικοινωνία και το μάθημα ήταν πολύ κοντά στα δικά μας ενδιαφέροντα. Συστήνουμε ανεπιφύλακτα την κ. Ζησιμοπόυλου σε οποιονδήποτε θέλει να αγαπήσει τα Ισπανικά. 

Κατερίνα - Χριστιάνα
06.09.2022