Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κωτοπούλου Δανάη Αγάπη

Ειδικό Αρμονίας
Πτυχίο Πιάνου
Παλαιό Φάληρο, Καλλιθέα, Άλιμος, Νέα Σμύρνη
Πτυχία
Πολυφωνικό Ωδείο
Πτυχίο - Ειδικό Αρμονίας 2014 Επαληθευμένο
Πολυφωνικό Ωδείο
Πτυχίο - Πτυχίο Πιάνου 2018 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Διαθέτω πτυχίο πιάνου (βαθμός Άριστα 10 παμψηφεί), καθώς και πτυχίο Ανωτέρων Θεωρητικών - Ειδικού Αρμονίας (βαθμός Άριστα 10 παμψηφεί). Παραδίδω μαθήματα κλασικού και σύγχρονου πιάνου και μουσικής θεωρίας δια ζώσης και online. Εάν ο μαθητής επιθυμεί να διδαχτεί μόνο το όργανο, παραδίδονται ΔΩΡΕΑΝ τα υποχρεωτικά μαθήματα θεωρίας. 

Πιστεύω βαθιά ότι οι ικανότητες ενός καλού μουσικού και πιανίστα δεν προέρχονται από έμφυτο ταλέντο αλλά χτίζονται έπειτα από συγκεντρωμένη, ποιοτική μελέτη και την καθοδήγηση ενός δασκάλου που θα του παρέχει τις κατάλληλες τεχνικές για να ξεπερνάει όσα εμπόδια συναντά στην πορεία. Έπειτα από πολύχρονη μελέτη αλλά και μαθήτευση πλάι σε αξιόλογους δασκάλους έχω συγκεντρώσει όλες τις μεθόδους που θα βοηθήσουν το μαθητή να αφήσει γρήγορα πίσω του τεχνικές και ερμηνευτικές δυσκολίες φτάνοντας στο στόχο που ο ίδιος βάζει για τον εαυτό του.

Ευέλικτα ωράρια για μαθητές σχολείου και φοιτητές.

Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες. 

Υψηλού επιπέδου προετοιμασία για εισαγωγή σε Α.Ε.Ι.

*Το 2009 συμμετείχα στον Πανελλήνιο μουσικό διαγωνισμό Χ. Ο. Ν όπου απέσπασα Α' Βραβείο και Έπαινο. Το 2010 συμμετείχα στον πανελλήνιο διαγωνισμό "Φίλωνα " όπου απέσπασα Β' Έπαινο.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

-Πλούσιο διδακτικό υλικό και ατομικές σημειώσεις που διατίθενται δωρεάν. 

-Εξειδικευμένες μέθοδοι διδασκαλίας προσαρμοσμένες στις ατομικές ανάγκες του κάθε μαθητή

-Δυνατότητα επιλογής κομματιών από τον ίδιο το μαθητή έπειτα από συνεννόηση

-Πολυετής εμπειρία τόσο σε δια ζώσης όσο και σε online μαθήματα

Επαγγελματική Εμπειρία

Πολυετής εμπειρία στην παράδοση μαθημάτων πιάνου και μουσικής θεωρίας δια ζώσης και online

Εμπειρία διδασκαλίας και σε ωδεία.

Εμπειρία σε διεύθυνση χορωδίας 30 ατόμων.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία του πιάνου είναι ένας από τους τρόπους να είμαι συνεχώς σε επαφή με ένα αντικείμενο που αγαπώ πολύ. Επιπλέον, κάθε μαθητής είναι για μένα μια ξεχωριστή πρόκληση από την οποία μαθαίνω και εξελίσσομαι τόσο σαν άνθρωπος όσο και σαν επαγγελματίας.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Ακούγοντας και συζητώντας με τον ίδιο το μαθητή για τις ανάγκες του και φυσικά παρατηρώντας συνεχώς την εξέλιξη και τα εμπόδια που αντιμετωπίζει στη διάρκεια των μαθημάτων θα επιλέξουμε μαζί τις κατάλληλες ασκήσεις και προπονητικές μεθόδους που θα ξεκλειδώσουν το δυναμικό των δυνατοτήτων του.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

4 Κριτικές

H Δανάη είναι εξαιρετική καθηγήτρια και αγαπάει αυτό που διδάσκει αλλά παράλληλα νοιάζεται προσωπικά για τον κάθε μαθητή όσον αφορά τις ανάγκες που έχει σε σχέση με την μουσική του κατάρτιση. Είχα μέχρι τώρα τρεις καθηγητές από τα πρώτα μου βήματα στην εκμάθηση του πιάνου και πήρα αρκετές γνώσεις από τον καθένα, αλλά η Δανάη βελτίωσε την τεχνική, μουσικότητα σε πολύ καλύτερο επίπεδο.

Αποτέλεσε ιδεώδη επιλογή καθηγήτριας όταν αποφάσισα την περίοδο της πανδημίας να αρχίσω να ασχολούμαι πάλι σοβαρά με την μελέτη των έργων των κλασσικών συνθετών και την εκμάθηση του οργάνου. Πραγματικά, οι πολύτιμες γνώσεις της κατόρθωσαν να μεταλαμπαδευτούν με φυσικότητα και με εύκολη μεταδοτικότητα, ιδίως όταν είχαμε να κάνουμε με δύσκολες μουσικές έννοιες. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσους θέλουν να μάθουν αλλά και να αγαπήσουν την μουσική. 

Mιχάλης Μάστορης
06.11.2022

Άρχισα να ψάχνω για ιδιαίτερα μέσα στην πανδημία κι επειδή θα ήταν εξ αποστάσεως είχα μια επιφύλαξη. Με το που ξεκινήσαμε τα μαθήματα με τη Δανάη όμως οποιοσδήποτε δισταγμός εξαφανίστηκε. Έχει την ικανότητα να κάνει τα εξ αποστάσεως μαθήματα σαν να είναι δίπλα σου. Είναι οργανωτική, σε βοηθάει σε ό,τι κι αν χρειαστείς, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη στάση του σώματος και τη θέση των χεριών, είναι ευρηματική και κυρίως έχει εξαιρετική γνώση του αντικειμένου! 
Αν σου αρέσει το πιάνο, με τη συγκεκριμένη δασκάλα θα το απολαύσεις!

Μάνος Λ.
18.09.2021

Απλα δεν εχω λόγια για την Κα Κωτοπουλου. Ειλικρινά δεν πιστευα ότι στην ηλικία μου (42) μπορω να μαθω να παίζω ολοκληρα κλασικά κομμάτια στο πιάνο και ξεκίνησα πολυ επιφυλακτική. Η προοδος που εχω δει μεσα στον περασμενο χρονο ειναι κάτι πολυ απροσδόκητο για μενα!! Περα απο τα μαθήματα που κάναμε έδειχνε παντα ενδιαφέρον για την εξέλιξη που εχω κανει μεσα στη βδομάδα και ηταν παντα έτοιμη να βοηθήσει.

Μιράντα Σχινίδου
20.08.2021