Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μάντζος Αλέξανδρος

Θεσσαλονίκη
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ, με μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή και στην σχολική ψυχολογία, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου. -προϋπηρεσία σε φροντιστήρια και ιδιαίτερα από το 2014. Ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Αξιοποίηση νέων τεχνολογιών και πλούσιο υλικό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του μαθητή.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Αναλογιζόμενος την οικονομική κατάσταση της κοινωνίας μας, οι τιμές που θέτω είναι πολύ συνειδητά λογικές και προσιτές. Παρόλαυτα η ποιότητα του μαθήματος δεν επηρεάζεται. Εν κατακλείδι ο βασικός λόγος προτίμησης μου θεωρώ πως είναι πρακτικός, καθώς διασφαλίζεται η ποιότητα του μαθήματος, δίχως να επιβαρύνεται δυσβάσταχτα  οικονομικά η οικογένεια.

Επαγγελματική Εμπειρία

φροντιστήριο "Σύγχρονη παιδεία"

κέντρο μελέτης "δια λόγου...τέχνη"

πρακτική άσκηση στο ΕΝΕΕΓΥΛ περιστερίου

Ιδιαίτερα μαθήατα από το 2014

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία για μένα είναι κάτι περισσότερο από μετάδοση γνώσεων. Αφορά στη διαμόρφωση χαρακτήρων, μέσω μιας εποικοδομητικής επαγγελματικής σχέσης, με απώτερο στόχο την προαγωγή τόσο του μαθητή, όσο και του εκπαιδευτικού.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Υπάρχει μία ποικιλία στο οπλοστάσιο του εκπαιδευτικού για να προσδιορίσει τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή. Ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελούν τα διαμορφωτικά τεστ για τον εντοπισμό του μαθησιακού επιπέδου. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να δουλεύουμε στην ζώνη εγγύτερης ανάπτυξης(ΖΕΑ,Vygotsksy) του μαθητή, βοηθώντας τον να κατακτήσει τους μαθησιακούς του στόχους.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές