Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κοίλιαρης Γεώργιος

Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Ξενόγλωσσους Μαθητές

15χρονη εμπειρία στην παράδοση μαθημάτων Αγγλικών όλων των επιπέδων για παιδιά και ενήλικες. Αναλαμβάνω υπεύθυνα την καθοδήγηση τους προς την απόκτηση πτυχίου έως και επιπέδου C2. Με πτυχίο απο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο (Βοστώνη) και πολυετή διαμονή στις Ηνωμένες Πολιτείες. Παράλληλα αναλαμβάνω την βοήθεια μαθητών σε φιλολογικά μαθήματα Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, ως καθηγητής Φιλόλογος απο το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Ευέλικτο ωράριο, λογικές τιμές, σημειώσεις μαθημάτων και σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας σε συνδυασμό με υπομονή και υπευθυνότητα.

Επαγγελματική Εμπειρία

Εχω εργαστεί για 15 συναπτά έτη ως ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο της παράδοσης ιδιαιτέρων μαθημάτων στα αγγλικά, αλλά και στα φιλολογικά μαθήματα. Επίσης έχω εργαστεί ως καθηγητής φιλολογίας στο πρόγραμμα Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης στο Λύκειο για 2 χρόνια, και έχω διατελέσει εξεταστής προφορικών και γραπτών εξετάσεων όλων των επιπέδων στο Κρατικό Πιστοπoιητικό Γλωσσομάθειας απο το Υπουργείο Παιδείας.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία, τόσο σε μικρούς μαθητές, όσο και σε ενήλικες, αποτελεί αρχικά πρόκληση για τον εκπαιδευτικό. Η ίδια η μεταλαμπάδευση της γνώσης είναι ένα κίνητρο για να αποδείξει στον εαυτό του πόσο ο ίδιος έχει κατανοήσει τις γνώσεις που κατέχει και να αξιολογηθεί απο τον κάθε διδασκόμενο μέσα απο την αλληλεπίδραση με αυτόν, είτε ο μαθητής βρίσκεται απέναντι του στο γραφείο, είτε η διδασκαλία γίνεται εξ αποστάσεως. Οταν οι στόχοι επιτυγχάνονται, δηλαδή όταν ο μαθητής αντιδρά θετικά και δείχνει να ενστερνίζεται τη νέα γνώση, τότε ο εκπαιδευτικός νιώθει οτι έχει επιτελέσει το έργο του με επιτυχία , και αυτο του δίνει επιπλέον κίνητρο να συνεχίσει το εκπαιδευτικό του έργο.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Απαραίτητο βήμα για την σωστή διδασκαλία των μαθητών είναι η διερεύνηση των εκπαιδευτικών αναγκών τους. Μέσα απο την επαφή, την συζήτηση, την ανταλλαγή απόψεων, την αλληλεπίδραση με τον μαθητή, αλλά και την επικοινωνία με τους γονείς, είναι δυνατή η κατανόηση των ιδιαίτερων εκπαιδευτικών απαιτήσεων. Επιπλέον, η χρήση σύγχρονων εργαλείων αξιολόγησης μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό συγκεκριμένων δεξιοτήτων ή αδυναμιών που εμφανίζουν οι μαθητες αυτοί.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές