Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσικούδη Γιούλη

Θεσσαλονίκη
Πτυχία
Κιτσικούδη Γιούλη
- 0
Κιτσικούδη Γιούλη
- 0
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Master's degree in "Teaching English to Foreign Learners" (London) και εκπαιδευμένη στην online διδασκαλία. 100% επιτυχία σε εξετάσεις Lower & Proficiency. Καθηγήτρια με μεταδοτικότητα και αγάπη για τη διδασκαλία.

Σκοπός των μαθημάτων είναι η εις βάθος γνώση της γλώσσας, με έναν ευχάριστο τρόπο ώστε οι μαθητές να αγαπήσουν την αγγλική γλώσσα. Έχοντας αναλάβει αρκετούς μαθητές (από εύκολα εκπαιδεύσιμες περιπτώσεις έως αρκετά δύσκολες) και έχοντας το απόλυτο ποσοστό 100% επιτυχία σε εξετάσεις Lower, Proficiency και IELTS, αλλά και βλέποντας τους μαθητές εξελίσσονται χωρίς ιδιαίτερο κόπο, μπορώ να είμαι κι εγώ χαρούμενη για τα αποτελέσματα που κατακτήσαμε μαζί.

Ταυτόχρονα διδάσκεται η σωστή Βρετανική και Αμερικανική προφορά και ο "αγγλικός τρόπος σκέψης και έκφρασης" με έναν πολύ ευχάριστο τρόπο.

--> 100% επιτυχία των μαθητών σε εξετάσεις Lower και Proficiency level και IELTS.
--> Master's degree in Teaching English to Foreign Learners, in London.
--> TEFL teacher 

---> Κάτοχος πιστοποιητικού "Teaching English Online".                                                  -----> 9μηνο σεμινάριο "Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση", Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.
--> Διδασκαλία αγγλικών όλων των επιπέδων με άριστα αποτελέσματα.

I teach all levels of English with 100% success in achieving students' goals. Online teaching provided.

Tefl certified teacher. Extensive experience in teaching both children and adults. 

MA in Teaching English to Foreign Learners (TEFL).

40-hour seminar in "Teaching English Online"

9-month seminar in "Teaching Students with Special Needs"

"English language and literature"at Network foundation

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Γιατί θα εξελιχθεί στη γλώσσα, το μάθημα θα γίνεται με ευχάριστο τρόπο, θα μάθει τη σωστή προφορά (μέσα από μικρές γλωσσολογικές οδηγίες), θα μάθει να σκέφτεται λίγο περισσότερο "αγγλικά" και θα δει ότι θα νοιώθει όλο και περισσότερη αυτοπεποίθηση να μιλάει στα Αγγλικά.

I can assure you that you will achieve your goal regarding learning English. I am an English teacher with American & North English pronunciation. Through the courses, you will learn in-depth and assimilate the English language and you will develop the correct pronunciation.

Επαγγελματική Εμπειρία
  • English private tutor
  • Teaching English to foreigners in groups
  • Translator (academic/university texts)
Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Έχω επιλέξει να ασχοληθώ με τη διδασκαλία της Αγγλικής γιατί μου αρέσει πολύ να βλέπω τους μαθητές μου να κατακτούν όλο και μεγαλύτερα επίπεδα διαγλώσσας. Όταν το αδύνατο -σύμφωνα με κάποιους μαθητές- γίνεται δυνατό, τότε η χαρά είναι διπλή.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Καταλαβαίω από την αρχή τις εκπαιδευτικές ανάγκες του εκάστοτε μαθητή, ζητώντας του να γράψει μία μικρή παράγραφο στην αγγλική για όποιο θέμα θέλει, αλλά και συζητώντας μαζί του (τα placements tests που γίνονται εκτεταμένα και είναι πολλαπλής επιλογής, δεν τα θεωρώ τόσο αξιόπιστα διότι αρκετές φορές έχει βγει ψευδές αποτέλεσμα). Μέσω αυτής της μεθόδου μου λοιπόν, φαίνονται εξ'αρχής τόσο τα κενά του και τα όσα ήδη ξέρει, όσο και το προφίλ του, ώστε να του προσφερθεί η γνώση με τον κατάλληλο προς αυτόν τρόπο.
Στο άρθρο μου "κάθε παιδί μαθαίνει αλλιώς", εννοώ τους μαθητές όλων των ηλικιών, από μικρές έως μεγαλύτερες.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Συμπλήρωση μηχανογραφικού
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

8 Κριτικές

Η δική μου εμπειρία είναι η εξής.

Έδωσα το Δεκέμβριο το Proficiency του Michigan. Η κυρία Γιούλη είναι η καλύτερη καθηγήτρια που θα μπορούσα να βρω. Παλαιότερα έκανα μαθήματα σε αγγλίδα καθηγήτρια. Όμως αυτό με άφησε με τεράστια κενά δυστυχώς και αυτό γιατί δεν γνώριζε καλά τις διαφορές των ελληνικών με των αγγλικών και πως μπορεί να σκέφτεται ένας Έλληνας όταν πάει να μιλήσει στα αγγλικά. 
Το πρώτο μάθημα με την κυρία Γιούλη ήταν να μάθω τις διαφορές αυτές και τον τρόπο που μιλάνε οι Άγγλοι που όπως μου είπε ήταν διαφορετικός από τον δικό μας. Και φυσικά μετά στα μαθήματα πολλές φορές μου επεσήμανε κάποια σημεία που μπορεί να τα σκέφτομαι διαφορετικά από ότι θα μιλούσε ένας Άγγλος.
Μέσα σε ένα χρόνο έμαθα πολλά περισσότερα από όσα είχα μάθει όλα τα προηγούμενα χρόνια μαθημάτων με άλλους καθηγητές. Τα μαθήματα ήταν ευχάριστα και δεν βαριόμουν. Έχει πολύ μεταδοτικότητα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη μάθει κανείς.

Όλο αυτό είχε ως αποτέλεσμα και να πάρω το Proficiency και να νιώθω άνεση όταν μιλάω αγγλικά και να έχω πολύ περισσότερη αυτοπεποίθηση.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι λίγο. Ευχαριστώ πολύ για όλα!

Anna
30.03.2024

Την κυρία Julie την βρήκαμε μέσω σύστασης από κοινή γνωστή πριν δύο χρόνια. Έκανε εκπληκτική δουλεια. Ότι και να πω θα είναι λιγο. Η κόρη μου αγάπησε τη γλώσσα και κάθε φορά που είχε μάθημα αντί να παραπονιέται όπως παλιά πλέον ήταν ενθουσιασμένη. Από κακή μαθήτρια στη γλώσσα πλέον χαίρομαι που το λέω την αναβάθμισε σε άριστη χωρίς να νιώσει ότι πιέζεται καν. Έδωσε το lower το καλοκαίρι το πήρε και σκεφτόμαστε να συνεχίσει με το προφίσενσι. Μακάρι να μπορέσει η κριτική μου να βοηθήσει στο να βρουν και άλλοι μαθητές αυτή την εξαιρετική καθηγήτρια!!!!

Σοφία
16.08.2023

IELTS 8 και φεύγω για Brighton με full αυτοπεποίθηση. Thank youuuuu teacher Julie!!!!!!!!!!!
Ένα θα πω. Χαίρομαι πάρα πολύ που σε βρήκα!
Μακάρι όσοι παιδεύονταν χρόνια με τη γλώσσα (όπως εγώ) να βρουν εσένα για να μάθουν τη γλώσσα τόσο μα τόσο καλά και εύκολα. Μακράν η καλύτερη καθηγήτρια αγγλικών! 

Κonstantina Makri
Architecture BA, University of Brighton
 

Konstantina
27.07.2022