Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Παπαναστασίου Μαρία

Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα μοντέρνου τραγουδιού και φωνητικής τοποθέτησης.Τα μαθήματα απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες, σε ανθρώπους που έχουν εμπειρία στο τραγούδι αλλά και σε ανθρώπους που δεν έχουν εμπειρία αλλά θέλουν να ασχοληθούν με το τραγούδι και έχουν την διάθεση να μάθουν να χρησιμοποιούν την φωνή τους σωστά. Κατά την διάρκεια των μαθημάτων γίνονται ασκήσεις φωνητικής τοποθέτησης και ορθοφωνίας, σωστής λειτουργίας του διαφράγματος καθώς επίσης δίνεται έμφαση στην ερμηνεία του κάθε τραγουδιού.

Είμαι κάτοχος Μεταπτυχιακού  στην Μουσική από το Ηνωμένο Βασίλειο, απόφοιτος του Master of Vocal Music του University of Aberdeen  στην Σκωτία. Έχω ολοκληρώσει τις σπουδές μου στο Μοντέρνο τραγούδι στο ωδείο Φίλιππος Νάκας και έχω παρακολουθήσει μαθήματα Κλασικού τραγουδιού στο ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες και στο Εθνικό Ωδείο. Επιπλέον, έχω αποφοιτήσει από το τμήμα Τεχνολογίας Ήχου και Μουσικών Οργάνων των Ιονίων νήσων.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Οι διδακτικές μου μέθοδοι βασίζονται στην σωστή χρήση και λειτουργία της διαφραγματικής αναπνοής  καθώς και όλου του φωνητικού συστήματος. Το κάθε μάθημα προσαρμόζεται με βάση τις ανάγκες του μαθητή με στόχο την εξέλιξη του στα σημεία που θέλει να βελτιώσει. Κατά την διάρκεια των μαθημάτων εκτός από την εκμάθηση της τεχνικής και της ερμηνείας, επιτυγχάνεται παράλληλα καλύτερη σωματική και ψυχολογική υγεία. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Ζωντανές εμφανίσεις σαν τραγουδίστρια  του jazz σχήματος "Band Trip Quartet'' σε μουσικές σκηνές της Αθήνας, υπότροφος της χορωδίας του καθεδρικού ναού St Machar στο Aberdeen, συναυλία πιάνο-φωνή(κλασικό ρεπερτόριο) με το project ''Singen Zussamen'' στον καθεδρικό ναό του St Machar στο Aberdeen, συναυλία πιάνο- φωνή στην εκκλησία του St James Sussex Gardens στο Λονδίνο με το project "Sound of Stories" (κλασικό και σύγχρονο ρεπερτόριο), μέλος της χορωδίας "Μελωδοί" στις εμφανίσεις του Στ. Σπανουδάκη στο Θέατρο Ηρώδου του Αττικού στην Αθήνα και στο Θέατρο Αλκαζάρ στην Λάρισα κ.α

Ιδιαίτερα μαθήματα μοντέρνου τραγουδιού σε μικρούς και μεγάλους.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Στο πρώτο μάθημα με κάθε μαθητή συζητώ για τις εκπαιδευτικές του ανάγκες και προσαρμόζω την διδασκαλία μου με βάση τις ανάγκες αυτές. Επίσης, μέσα από τα μαθήματα ο μαθητής ανακαλύπτει νέες δυνατότητες για την φωνή του και πολλές φορές οι ανάγκες του επαναπροσδιορίζονται.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές