Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κατσιγιάννη Κατερίνα

Βιολόγος-Βιοχημικός
Πτυχία
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Master - Βιολόγος-Βιοχημικός 2015
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Βιοχημικός & Βιοτεχνολόγος απόφοιτη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας,κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος  στη Δημόσια Υγεία της Εθνικης Σχολης Δημοσιας Υγειας,με μετεκπαίδευση στο Imperial College London και χρόνια εμπειρίας στην ιδιωτική εκπαίδευση παραδίδει μαθήματα Βιολογίας και Χημείας σε όλες τις τάξεις του γυμνασίου και λυκείου και τα μαθήματα Ανατομιας και Υγιεινής σε μαθητές γυμνασίου,λυκείου,ΕΠΑΛ και αποφοίτους. Eπίσης,παραδίδονται μαθήματα Βιολογίας IB για πανεπιστήμια του εξωτερικού.Πλούσιο  διδακτικό υλικό και σημειώσεις με δυνατότητα on line εκπαίδευσης.Κάτοχος πιστοποιητικού παιδαγωγικής επάρκειας από την Αγγλία QTS(Qualified teacher Status) και κάτοχος σεμιναρίου στη 'ΣΧΟΛΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ & ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ' του Πανεπιστημίου Πατρών.

Τιμή  22 ευρώ συζητήσιμη.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Εφαρμόζω σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους ενώ παρέχω πλούσιο υλικό σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες του μαθητή. Δυνατότητα διαδραστικού πίνακα για on-line μαθήματα.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Έτη εμπειρίας
7

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

1 Κριτικές

H κυρία Κατερίνα είναι μια εξαιρετική καθηγήτρια που διακρίνεται για τις διδακτικές μεθόδους της ,την συνέπεια και οργάνωση στο μάθημα της.Με το πάθος της για το μάθημα της Βιολογίας σου μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις της και προσφέρει προσωπική υποστήριξη σε όσους την χρειάζονται.Την συστήνω ανεπιφύλακτα!!

Πετρίδου Mαρία
23.08.2023