Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τζίνας Παναγιώτης

Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς

Διπλωματούχος Κλασικής Κιθάρας, με χρόνια εμπειρίας, ως ηλεκτρικός αλλά και ακουστικός και κλασσικός κιθαρίστας, δίπλα σε καταξιωμένους έλληνες καλλιτέχνες όπως Κότσιρας, Χατζιγιάννης, Λιδάκης κ.α.  Τα τελευταία χρόνια έχω εντρυφήσει στην Βραζιλιάνικη κιθάρα και τα τελευταία 2 χρόνια έχω σχηματίσει τους Bate Coxa trio, ένα Brazil Jazz trio.

Έχω 15ετή εμπειρία στη διδασκαλία κιθάρας σε ιδιαίτερα μαθήματα με παιδιά και ενήλικες και τα τελευταία 15 χρόνια συνεργάζομαι με Ωδεία της Αθήνας. Μου αρέσει το μάθημα να γίνεται πάντα σε ένα φιλικό πλαίσιο και είμαι πρόθυμος να μοιραστώ με τους μαθητές γνώσεις και υλικό. Προσαρμόζω το διδακτικό υλικό μου και τους ρυθμούς του μαθήματος στις ανάγκες του κάθε μαθητή. Σε συνεργασία με τον μαθητή επιλέγεται η μουσική προσέγγιση που θα ακολουθηθεί και το ρεπερτόριο της προτίμησής του, τα οποία συνδυάζονται με τις απαραίτητες τεχνικές βάσεις.

Τα μαθήματα είναι ατομικά και για όλα τα επίπεδα και υπάρχει και η δυνατότητα διδασκαλίας online (για όλα τα επίπεδα).

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Μου αρέσει το μάθημα να γίνεται πάντα σε ένα φιλικό πλαίσιο και είμαι πρόθυμος να μοιραστώ με τους μαθητές γνώσεις και υλικό. Προσαρμόζω το διδακτικό υλικό μου και τους ρυθμούς του μαθήματος στις ανάγκες του κάθε μαθητή. Σε συνεργασία με τον μαθητή επιλέγεται η μουσική προσέγγιση που θα ακολουθηθεί και το ρεπερτόριο της προτίμησής του, τα οποία συνδυάζονται με τις απαραίτητες τεχνικές βάσεις.

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω 15ετή εμπειρία στη διδασκαλία κιθάρας σε ιδιαίτερα μαθήματα με παιδιά και ενήλικες και τα τελευταία 15 χρόνια συνεργάζομαι με Ωδεία της Αθήνας.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές