Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Στεφάνου Αναστασία

Νομική
Πτυχία
Peoples' Friendship University of Russia (РУДН)
Πτυχίο - Νομική 2020 Επαληθευμένο
Peoples' Friendship University of Russia
Πιστοποίηση - Διερμηνεία & Μετάφραση Κινεζικών 2020 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Ξενόγλωσσους Μαθητές

你好!Παραδίδονται μαθήματα κινεζικής γλώσσας. Привет! Παραδίδονται μαθήματα ρωσικής γλώσσας. Проводятся курсы греческого языка./ 开展希腊语培训.

  • ​​​Ταχύρυθμα μαθήματα
  • Τα μαθήματα κινεζικής γλώσσας κοστολογούνται εξ αποστάσεως στα 30€/ώρα (μέσω zoom ή Skype) και δια ζώσης 40€/ώρα .
  • Τα μαθήματα ρωσικής γλώσσας κοστολογουνται εξ αποστάσεως στα 20€/ώρα (μέσω zoom ή Skype) και δια ζώσης 25€/ώρα.
  • Проводятся курсы греческого языка. 20€ удаленна/ 25€ на дому ученика.
  • 开展希腊语培训。 30€ 线上课程。/ 40€ 家庭辅导。
  • Προετημασία για τις εξετάσεις για την απόκτηση του Πιστοποιητικού Επάρκειας Γνώσεων για Πολιτογράφηση (ΠΕΓΠ)
  • Παραδίδονται και μαθήματα ελληνικής γλώσσας σε Κινέζους και Ρωσόφονους 
  • Παραδίδονται ταχύρυθμα μαθήματα. LEVEL A (2 -6 ΜΗΝΕΣ). Αφορά εντελώς αρχάριους. Προάγεται ο προφορικός λόγος από τις πρώτες κιόλας ώρες. Δημιουργούνται οι βάσεις για να γίνει η ξένη γλώσσα δική σου. Φτάνει σε επίπεδο Α2.
  • Τα μαθήματα παραδίδονται σε παιδιά και ενήλικες από το μηδεν έως και την προετοιμασία πτυχίων όλων των επιπέδων.
  • Προετοιμασία πτυχίων HSK. Οι εξετάσεις και η πιστοποίηση για τα διπλώματα HSK oργανώνονται από την Εθνική Επιτροπή του Chinese Proficiency Test (Hanban*), η οποία ιδρύθηκε από το Υπουργείο Παιδείας της Κίνας.
  • Προετοιμασία πτυχίων TORFL (ТРКИ). To κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας (TORFL) είναι αναγνωρισμένο από τον Α.Σ.Ε.Π & Διεθνώς, βάση της απόφασης του Υπουργείου Παιδείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
  • Προετοιμασία πτυχίων YCT (Youth Chinese Test) είναι ένα διεθνές πιστοποιητικό γλωσσομάθειας για την κινέζικη γλώσσα και απευθύνεται σε παιδιά και έφηβους. Πιστοποιεί τις γλωσσικές δεξιότητες των μικρών σπουδαστών, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούν την κινέζικη γλώσσα στην καθημερινή και ζωή. 
  • Παρέχονται σημειώσεις απο βιβλία μεταφρασμένα από εμένα στα ελληνικά.
  • Το μάθημα είναι εμπλουτισμένο με οπτικοακουστικό υλικό, ειδικά σε περιπτώσεις παιδιών το μάθημα γίνεται με χρήση παιχνιδιού και αντίστοιχου υλικού.                                         
  • Αναλαμβάνονται γκρουπ 2 έως 5 ατόμων. 
  • Συνεργασία με Ρωσίδα μεταφράστια και διερμηνέα Anastasiya Kirsanova και Κινέζα φιλόλογο 李雪梅(Lǐ Xuěméi).
Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η ελληνική και η ρωσική γλώσσα είναι μητρικές μου. Μπορώ να διδάξω κινέζικα, ρώσικα και ελληνικά στα ρώσικα, κινέζικα, ελληνικά και αγγλικά. 

Είμαι κάτοχος Πτυχίου Νομικής από τη νομική σχολή του Ρωσικού Πανεπιστημίου Φιλίας των Λαών.(Ρeoples Friendship University of Russia, τετραετής φοίτηση, υποχρεωτική παρακολούθηση μαθημάτων δια ζώσης, όλα τα μαθήματα στη ρωσική γλώσσα. Τα 4 χρόνια  που κατοικούσα στη Μόσχα όσο διαρκούσαν οι σπουδές μου διέμενα σε φοιτητική εστία με ρωσίδες και κινέζες συγκάτοικους οπότε είχα καθημερινή επαφή με αυτές τις δύο γλώσσες. Τέλος, παράλληλα με τις σπουδές μου εκανα μαθήματα ελληνικής γλώσσας σε παιδιά και ενήλικες ρωσόφωνους.

Επιπλέον, είμαι κάτοχος διπλώματος Επαγγελματικής  Μετάφρασης  στη νομική ορολογία (κινεζικά - ρωσικά και το αντίστροφο)  απο το Ρωσικό Πανεπιστήμιο Φιλίας των Λαών στο πρόγραμμα συμπληρωματικής επαγγελματικής μετεκπαίδευσης  (τετραετής φοίτηση, υποχρεωτική παρακολούθηση δια ζώσης, 1500 ακαδημαϊκές ώρες, επίπεδο ΗSK6).                     

Επαγγελματική Εμπειρία

Διδακτική εμπειρία 7 ετών δια ζώσης και online. Εμπειρία σε διερμηνείες και μεταφράσεις από τα κινεζικά στα ρώσικα και το αντίστροφο. Μαθήματα σε παιδειά 4-12 ετών και έφηβους καθώς και σε ενήλικες με προσαρμοσμένο ηλικό στην εκμάθησης της ορολογίας τους επαγγέλματος τους (εμπειρία σε ιατρική, νομική, ναυτική και τραπεζική ορολογία).

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Θέλω να μεταδώσω τις γνώσεις μου για την ρωσική και την κινεζική γλώσσα και την αγάπη μου για τον κινέζικο και ρώσικο πολιτισμό. Επιπλέον είναι η προσωπική μου πηγή έμπνευσης, δημιουργίας και χαράς. Χαίρομαι ιδιαίτερα με την κατάκτηση των στόχων των μαθητών μου και προσπαθώ να τους παροτρύνω να μην σταματούν τις προσπάθειες μέχρι να επιτύχουν τους ατομικούς τους στόχους.

Στόχος μου είναι το μάθημα να είναι όσο πιο ευχάριστο και εύκολο γίνεται, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του εκάστοτε μαθητή. Παρέχονται και προσωπικές σημειώσεις και ασκήσεις που προετοιμάζουν τον μαθητή για τις εξετάσεις αν επιθυμεί να πάρει κάποιο πτυχίο πιστοποίησης.

Στοχεύω στην επίτευξη της σωστής προφοράς και γραφής αλλά και την καλύτερη κατανόηση των γραμματικών φαινομένων. Όπως και την εκμάθηση του πολιτισμού της Κίνας και της Ρωσίας, τα ήθη και τα έθιμα τους, την ιστορία και τα πάντα για την καθημερινότητα τους.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Κάθε μαθητής έχει διαφορετικές δυνατότητες. Μετά τις πρώτες επαφές μου με τον μαθητή αντιλαμβάνομαι τα δυνατά και τα αδύναμα του σημεία και προσαρμόζω το μάθημα αναλόγως. Στόχος μου είναι ο τρόπος εκμάθησης να είναι ευχάριστος και κατανοητός. 

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
7

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

5 Κριτικές

Η κυρία Αναστασία Στεφάνου είναι η καθηγήτρια που έχω στο πλευρό μου τα τελευταία 3 χρόνια μετά από διάφορες απόπειρες προσέγγισης της κινεζικής γλώσσας.

Έχοντας δοκιμάσει 3 καθηγητές την βρήκα τυχαία μέσω της συγκεκριμένης πλατφόρμας και μόνο τυχαία δεν ήταν η πορεία μας.

Μέσα σε 1 χρόνο με συστηματική προσέγγιση από την ίδια ,με τις δικές σημειώσεις-βιβλία και με μια γλυκύτατη πίεση, σε στιγμές άγχους δουλειάς και οικογένειας,κατάφερα να αποκτήσω το HSK1 και HSK2.

Και φυσικά συνεχίζουμε.

Την συστήνω με κλειστά μάτια διότι πέρα από εξαιρετική καθηγήτρια είναι πάνω από όλα άνθρωπος με κατανόηση δόμηση και φίλη!!!

Ναταλία Βουρτου
20.09.2023

Η Αναστασία είναι εξαιρετική επαγγελματίας. Κάνω μαζί της κινέζικα. Γνωρίζει άπταιστα τη γλώσσα, έχει πολύ μεταδοτικότητα,υπομονή, διαθέτει πολύ καλό υλικό και είναι πάντα δίπλα σου για να δώσει απάντηση και στην πιο μικρή σου απορία.

Γεωργία Κ
19.09.2023

Η Αναστασία είναι μια εξαιρετική  καθηγήτρια και συνεπής σε όλα τα μαθήματα  κανουμε ρωσικά μαζί και έχει μεγάλη μεταδοτικότητα. Σε οποιαδήποτε απορία σου στο ξανά εξηγεί όσες φορές και αν χρειαστεί. Επίσης είναι πολύ ευγενική και επαγγελματίας στην δουλειά της! 

Ευαγγελία
28.04.2021