Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ρίγκερς Αλιάι

Φυσική
Theoretical Physics
Βόρεια Προάστια
Πτυχία
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Πτυχίο - Φυσική 2017 Επαληθευμένο
Utrecht University
Master - Theoretical Physics 2020 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς

Υποψήφιος διδάκτων του τμήματος Φυσικής του ΕΚΠΑ στην θεωρία χορδών αναλαμβάνει διδασκαλία φοιτητών στους τομείς των Μαθηματικών και της Φυσικής. Έχοντας διδάξει για πληθώρα ετών σε Ελλάδα και εξωτερικό η επιτυχία είναι βέβαιη. Ειδικεύομαι στο κομμάτι της Φυσικής σε: Μηχανική, Ηλεκτρομαγνητισμό, Κβαντική Μηχανική και στα Μαθηματικά σε: Μερικές και συνήθεις διαφορικές εξισώσεις, θεωρία τελεστών, Γραμμική Άλγεβρα, Λογισμός πολλών μεταβλητών. Αναλαμβάνω προετοιμασία για κατακτήριες εξετάσεις σε Μαθηματικά και Φυσική.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Οι διεθνείς παραστάσεις που έχω συναντήσει μου έχουν επιτρέψει να βελτιστοποιήσω την διαδικασία της διδασκαλίας τα τελευταία χρόνια. Επιπλέον δίνω μεγάλη έμφαση στην ακρίβεια και την επιδίωξη του άριστου αποτελέσματος σε όλους τους τομείς της επαγγελματικής μου ζωής.

Επαγγελματική Εμπειρία

Στο παρελθόν έχω διδάξει όλα τα επίπεδα του σχολείου σε Φυσική και Μαθηματικά. Επιπλέον έχω αναλάβει την προετοιμασία φοιτητών Πολυτεχνείου ΕΜΠ, Φυσικού, Μαθηματικού ΕΚΠΑ και ΓΠΑ.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Αντιλαμβάνομαι την διδασκαλία ως εκπαιδευτική διαδικασία τόσο για τον μαθητή όσο και για μένα. Έτσι έχω την δυνατότητα να ανανεώνω συνεχώς και να βελτιώνω τις γνώσεις μου πάνω στα μαθήματα που διδάσκω.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Η σταδιοδρομία κάθε μαθητή παίζει κεντρικό ρόλο στο εκπαιδευτικό πλάνο. Σημαντική είναι η κάλυψη τυχόν κενών αλλά και η κατά δύναμιν στοχευμένη δουλειά στα κομμάτια που απαιτούνται στο κάθε μάθημα.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές