Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ludmila Saposnicova

facultatea de limba si literatura romana
Κερατσινι
Πτυχία
University of MC St. Petersburg
Πτυχίο - facultatea de limba si literatura romana 2000 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Παραδίδω μαθήματα ρουμανικης γλώσσας για όλα τα επίπεδα και όλες τις ανάγκες. Δραστηριοποιουμε στον χώρο ξενόγλωσσης εκπαίδευσης εδώ και 10 χρόνια. Προσφέρεται προσαρμοσμενο υλικό για όλες τις εξετάσεις και επαγγελματικούς σκοπούς. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η πολυετής μου εμπειρία στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση κάνει τα διαδικτυακά μας μαθήματα ευέλικτα και άκρως αποδοτικά. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Παραδίδω ρουμανικη γλωσσα. 

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

11 Κριτικές

Εξαιρετικη καθηγητρια.Διαθετει ολοκληρωμενο και στοχευμενο υλικο και σιγουρα μπορει να κανει τον καθε μαθητη να το κατανοησει.Μπορει να διακρινει τις αδυναμιες του μαθητη και να τον βοηθησει να τις ξεπερασει.Κανω ιδιαιτερα μαθηματα μαζι της για το πανεπιστημιο και μεσα σε εναν χρονο με βοηθησε να αποκτησω τις γνωσεις τεσσαρων εξαμηνων.Ειναι πολυ βοηθητικη,μεταδοτικη και κατανοει τις δυσκολιες σχετικα με τα μαθηματα.Την συνιστω ανεπιφυλαχτα,ειναι εξαιρετικη καθηγητρια και η εκμαθηση μαζι της γινεται ευκολοτερη και σιγουρα γρηγοροτερη.Ειναι υπομονετικη και το μαθημα περναει ιδιαιτερα ευχαριστα,και επιπλεον το ευελικτο προγραμμα που προσφερει βοηθαει πολυ και στην εκμαθηση του υλικου και στην αποδοση των μαθητων.Εξαιρετικα οργανωτικη και πολυ καλη στην επικοινωνια με τους μαθητες της.

Παναγιωτης Ταμβακης
30.08.2023

Υπομονετική, μεταδοτική και ευχάριστη! Χωρίς την κυρία Ludmila πιστεύω δεν θα κατάφερνα να περάσω ούτε ένα μάθημα της σχολής μου. Με βοήθησε να καλύψω σε σύντομο χρονικό διάστημα τα κενά που είχα κ κατάφερα να φτάσω σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο. Τα μαθήματα ήταν πολύ ευχάριστα , καθόλου βαρετά, κ η ενθάρρυνση της καθηγήτριας κ ο τροπος διδασκαλίας της με βοήθησε πάρα πολύ!

Marietta
04.07.2023

Απαραίτητη προϋπόθεση για την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας είναι η άριστη γνώση της γραμματικής και των δύο γλωσσών από πλευράς του καθηγητή. Η Κυρία Ludmila είναι η καλύτερη που έχω συναντήσει στο θέμα αυτό. Σωστή τήρηση ωραρίου και με την ανάλογη αυστηρότητα στο θέμα μελέτης και ασκήσεων. Μετά το τέλος της τουριστικής περιόδου θα συνεχίσω και πάλι τα μαθήματα μαζί της.

Πεχληβανίδης Βασίλειος anestis-apartments.com
28.03.2023