Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μπράβου Παρασκευή

Μέγαρα, Κινέττα, Αλεποχωρι,Μάνδρα, Ελευσίνα,Ασπρόπυργο, Χαϊδάρι,Περιστέρι, Αιγάλεω, Γλυφάδα,Π.Φάληρο, Βούλα, Αργυρούπολη, Καλλιθέα, Αγ. Δημήτριος, Χαλκίδα, Δροσιά Χαλκίδας, Λουκισια Χαλκίδας, Ανθηδόνα. Διαδυκτιακα, σε όλη την Ελλάδα.
Πτυχία
Απολλώνιον Ωδείον, Ωδείον Έρευνα , Βυζάντιο ωδειον Δήμου Μεγαρέων και παράρτημα Νέας Περαμου. .
Πιστοποίηση - Πτυχίο Αρμονίας,Πτυχίο Ενοργάνωσης,Πτυχίο Αντίστιξης,Πτυχίο Φούγκας,Πτυχίο Πιάνου και Δίπλωμα Σύνθεσης 2013
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού

Ιδιαίτερα μαθήματα ανώτερων θεωρητικών μουσικής από καθηγήτρια με Δίπλωμα Σύνθεσης και είκοσι επτά έτη εμπειρίας στη διδασκαλία όπως και 19 έτη προϋπηρεσίας στο υπουργείο πολιτισμού. Πιάνο,Αρμόνιο,Αρμόνιο δίσκαλο, Αρμονία, Ενοργάνωση, Αντίστιξη, Φούγκα, Σύνθεση.

Προετοιμασία για μουσικά σχολεία.

Προετοιμασία για Πανελλήνιες εξετάσεις στα τμήματα μουσικής. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Για την υπομονή μου καθώς και την εμπειρία μου στο πιάνο και στα διαδυκτιακά μαθήματα θεωρίας. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Τις ανάγκες του μαθητή τις καταλαβαίνω από το πρώτο μάθημα λόγο εμπειρίας. 

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Προσφορές
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

11 Κριτικές

Ξεκίνησα να κάνω μαθήματα θεωρίας και αρμονίας με την κ. Μπράβου εδώ και δύο μήνες. Η καλύτερη κατανόηση της μουσικής και απόκητηση γνώσεων που απαιτούνται για τη σύνθεση ενός μουσικού κομματιού, προέκυψε σε μένα ως μια ανάγκη για να ξεφύγω από την πεζότητα της καθημερινότητας και να εμβαθύνω σε ένα τομέα που με ενδιέφερε ανέκαθεν.  Πάντα απολαμβάνω το μάθημα με την κ Μπράβου, που ξέρει να συσχετίζει τις τεχνικές γνώσεις με την εκτίμηση της μουσικής ευρύτερα. Είναι εμφανές ότι κατέχει πολλή εμπειρία σε διάφορους τομείς της μουσικής και σίγουρα έχει πολλά να μάθει κανείς από αυτήν!

Άντρια
13.11.2022

Έχοντας αποτύχει στις πανελλαδικές εξετάσεις την πρώτη χρονιά ήμουν αρκετά αποθαρρυμένη για να ξαναδώσω, στοχεύοντας μουσικών σπουδών. Τέσσερις μήνες πριν τις επόμενες εξετάσεις του 2022 πήρα την απόφαση να ξαναπροσπαθήσω πιο συνειδητά, ωστόσο λόγω του ότι βρίσκομαι σε μικρή πόλη με λιγοστούς έμπειρους καθηγητές πάνω στο θέμα των πανελληνίων ήταν αδύνατο να βρω δια ζώσης αυτό που ζητούσα. Η ψυχολογία μου ανέβηκε, λοιπόν, όταν μετά από αρκετό ψάξιμο , βρήκα την κ. Βούλα και η αναγραφόμενη εμπειρία της μου έδινε τη σιγουριά που αναζητούσα. Δεν έπεσα καθόλου έξω! Τρομερή εμπειρία πάνω στον κλάδο της, μεταδοτικότητα και παιδαγωγικότητα πάνω απ' όλα. Επιχειρεί την ουσιαστική επαφή με τον μαθητή, ενισχύει τα ήδη υπάρχοντα προσόντα και εμβαθύνει στις αδυναμίες οδηγώντας τον μαθητή γεμάτο αυτοπεποίθηση στο στόχο του! Απόδειξη των λεγομένων μου• φέτος είμαι φοιτήτρια μουσικών σπουδών! Είχα πολλά κενά και μες σε 4 μήνες τα κάλυψα όλα και θα ξεκινησω τη χρονιά μου με περίσσιες γνώσεις! Μάλαμα άνθρωπος και εκπαιδευτικός που αξίζει να αναγνωριστεί από πολλούς! Ευχαριστώ πολύ για όλα κ. Βούλα!

Ελένη Λημναίου
22.07.2022

Με την κυρία Βούλα συνεργαστήκαμε για να μου κάνει μαθήματα Αρμονίας. Στο διάστημα που μου έκανε μαθήματα έμεινα αρκετά ευχαριστημένος. Συνδιάζει τον επαγγελματισμό με την φιλικότητα απένατι στον μαθητή. Κατάλαβε εξαρχής τί ζητούσα και τα ιδιαίτερα ήταν εστιασμένα σε αυτό. Μου διόρθωσε το στύλ γραφής τής αρμονίας εστιαζοντας στην Σύνθεση. Χρησιμοποιήσαμε το Sibelius για λύσεις θεμάτων πράγμα που μας επέτρεψε να διορθώνουμε επι τόπου τα λάθη μετά από εξήγηση τής κυρίας Βούλας. Κάνοντας μαθήματα διαδικτυακά μέσω Skype μου έδωσε τήν δυνατότητα να καταγράφω το μάθημα και να το παρακολουθώ κατα βούληση και έτσι να κατανοώ καλύτερα τα λάθη που έκανα καθώς και τή σωστή λύση τών θεμάτων. Θα ξανασυνεργαστούμε σίγουρα στο μέλλον. 

Αλέξανδρος Στεφανίδης
19.05.2022