Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τσιάλα Άννα-Μαρίνα

Φιλόλογος
Πτυχία
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Πτυχίο - Φιλόλογος 2019
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Φιλόλογος, απόφοιτη του Τμήματος Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κατεύθυνση Γλωσσολογίας, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Πολιτισμική Αγωγή του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και Ειδίκευση στην Διδασκαλία της Ελληνικής ως Δεύτερης/Ξένης Γλώσσας. Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού, γυμνασίου, λυκείου αλλα και σε φοιτητές Φιλολογικών σχολών. Παραδίδω, επίσης, μαθήματα Αγγλικών, είμαι κάτοχος Proficiency, ενώ επίσης αναλαμβάνω την εκμάθηση Ελληνικών σε ξένους.  Έχω πολυετή εμπειρία και γνώση πάνω στο αντικείμενο της διδασκαλίας και μπορώ να ανταπεξέλθω στις οποιεσδήποτε περιστάσεις που μπορεί να προκύψουν, αναγνωρίζω τις ανάγκες και τις δυνατότητες κάθε μαθητή, και προσαρμόζω το μάθημα ανάλογα.  
Έχω εξωσχολικό υλικό και προσωπικές μου σημειώσεις.

Περιοχές που εξυπηρετώ : Χαϊδάρι, Δάσος Χαϊδαρίου, Περιστέρι, Λόφος Αξιωματικών, Νέα Ζωή, Αγία Βαρβάρα, Πετρούπολη, Αιγάλεω, Αθήνα Κέντρο, Μοναστηράκι, Θησείο, Πλάκα, Παγκράτι, Ζωγράφου, Καισαριανή, Ιλίσια, Γκάζι - Κεραμεικό, Κουκάκι, Νέο Κόσμο, Άγιο Ιωάννη, Δάφνη, Ηλιούπολη-Υμηττό, Άγιο Δημήτριο.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Γιατί μου αρέσει να διδάσκω και να βοηθώ τους μαθητές μου να κατακτήσουν τους στόχους τους, να αγαπήσουν την μάθηση και να ξεπεράσουν εμπόδια και όσα τους δυσκολεύουν. Προτεραιότητά μου είναι ο μαθητής και το πως μπορώ να προσφέρω ένα ποιοτικό και ευχάριστο μάθημα. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω 7 έτη διδακτικής εμπειρίας, καθώς έχω παραδώσει μαθήματα εντος τάξης αλλα και ιδιαίτερα, σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου και σε φοιτητές. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Έχω επιλέξει τη διδασκαλία γιατί είναι ένα επάγγελμα που μέσα από το οποίο μπορώ να μοιραστώ τις γνώσεις μου και να προσφέρω την βοήθειά μου, να αναπτύξω την κριτική σκέψη των μαθητών μου και να τους βοηθήσω να γεμίσουν εφόδια για το μέλλον τους.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Μέσα από την εμπειρία μου έχω μάθει πως ο κάθε μαθητής είναι ξεχωριστός και διαφορετικός, όπως και οι ανάγκες και οι δυνατότητές του. Αυτό είναι κάτι που γίνεται αντιληπτό από τα πρώτα μαθήματα, με στοχευμένες ασκήσεις και αξιολογήσεις, μέσα από τα οποία διαφαίνεται η συνολική εικόνα του μαθητή, παρατηρούνται τυχόν κενά και ελλείψεις καθώς και αδυναμίες ή κλίσεις του μαθητή.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Εκπόνηση εργασιών
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές