Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Λαουδίκου Κατερίνα

Ιατρική Χημεία: Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Φαρμακευτικών Προϊόντων
Χημεία
Πτυχία
Πανεπιστήμιο Πατρών
Master - Ιατρική Χημεία: Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Φαρμακευτικών Προϊόντων 2017
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Πτυχίο - Χημεία 2012
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές

Γεια σας. Είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Χημείας, Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στην Ιατρική Χημεία (Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Φαρμακευτικών Προϊόντων).

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Χημείας και Φυσικής σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, καθώς και σχετικών μαθημάτων σε φοιτητές.

Διαθέτω εμπειρία στην εξ αποστάσεως διδασκαλία (διαδραστικό μάθημα με χρήση γραφίδας, εικόνων και βίντεο). Παραδίδονται μαθήματα σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Δίνω έμφαση στις δυνατότητες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε μαθητή, στοχεύοντας να αποδώσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του. Για μένα έχει μεγάλη σημασία η έμπνευση, η θετική ψυχολογία και η υποστήριξη των μαθητών, ώστε πρώτα να κατανοήσουν και έπειτα να αγαπήσουν τα μαθήματα Χημείας και Φυσικής.

Επαγγελματική Εμπειρία

Διαθέτω επαγγελματική εμπειρία 3 ετών, σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου (εμπειρία 1 έτους ως καθήγητρια Χημείας και Φυσικής σε φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης). Επίσης, έχω αναλάβει διδακτική υποστήριξη σε μαθητές Δημοτικού και έχω διδάξει πανεπιστημιακά μαθήματα σε φοιτητές

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία για μένα είναι λειτούργημα. Αγαπώ να διδάσκω σε παιδιά, να επικοινωνώ μαζί τους και να τα βοηθάω όπως μπορώ να κατανοήσουν τη μαγεία της Χημείας και της Φυσικής.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Κάθε μαθητής έχει διαφορετικές ικανότητες, ανάγκες και στόχους. Στόχος μου είναι να κατανοήσω όσο το δυνατόν καλύτερα τι χρειάζεται κάθε μαθητής, τα κενά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Αυτό μπορώ να το καταφέρω αρχικά μέσα από την ουσιαστική επικοινωνία μαζί του και έπειτα μέσα από τεστ αξιολόγησης, που θα αποκαλύψουν τα διδακτικά κενά και τις ανάγκες του.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές