Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μπούκα Κατερίνα

Μετάφραση
Πτυχία
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο
Master - Μετάφραση 0
Απευθύνομαι σε
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Γειά σε όλ@!

Προσφέρω μαθήματα Ισπανικών σε εφήβους και ενήλικες. Θα είναι χαρά μου να μεταδώσω την αγάπη και τον ενθουσιασμό μου για μια γλώσσα γεμάτη ιστορία, πολιτισμό και ιδιαιτερότητες! Είτε θέλετε να αποκτήσετε κάποιο πτυχίο ισπανικών, να σπουδάσετε στην Ισπανία ή απλώς να μάθετε αυτήν την γοητευτική γλώσσα προσφέρω μαθήματα προσαρμοσμένα στους στόχους κάθε μαθητ@.

Έχω ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό μου στο τμήμα της Ισπανικής Φιλολογίας με ειδίκευση στην μετάφραση και 9μηνη διαμονή στην Ισπανία στα πλαίσια σπουδών και εργασίας.

Προετοιμασία για σπουδές, Εrasmus, εργασία, εξετάσεις (DELE & ΚΠΓ), η για μια απλή απολαυστική βουτιά στον κόσμο της Ισπανικής γλώσσας.

Δια ζώσης μαθήματα στο κέντρο της Αθήνας. 
Δυνατότητα online μαθημάτων. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η Ισπανική γλώσσα είναι η μεγάλη μου αδυναμία και έχω κάθε διάθεση, όρεξη και υπομονή να μεταδώσω τις γνώσεις μου σε όποιον ενδιαφέρεται να μάθει. Διαθέτω πλούσιο υλικό, και βρίσκω διασκεδαστικούς τρόπους για την εκμάθηση της ξένης γλώσσας βασισμένους στις προτιμήσεις του κάθε ατόμου (βιβλία, σειρές, ταινίες, podcast κλπ).Η πληθώρα και η ποικιλομορφία της ισπανικής γλώσσας είναι απο τα πιο γοητευτικά χαρακτηριστικά και αυτό είναι κάτι που προσπαθώ να μεταδώσω στα μαθήματα μου. 

Διαθέτω επικοινωνιακές και οργανωτικές ικανότητες και προσαρμόζω κάθε μάθημα στις ανάγκες και τις επιθυμίες του μαθητή  ώστε η διαδικασία της μάθησης να προχωρά όσο πιο ομαλά και γρήγορα γίνεται και να αποφέρει μια εις βάθος γνώση της ισπανικής γλώσσας.

Επαγγελματική Εμπειρία

Από τα πρώτα χρόνια των μεταπτυχιακών σπουδών μου, το έτος 2019 παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε ενήλικες και εφήβ@ς. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η επαφή με τους μαθητές, η διαδικασία της μάθησης και της ανακάλυψης των ολοκαίνουριων δυνατοτήτων που αποκτά κανείς με την γνώση μιας ξένης γλώσσας.

Παράλληλα με βοηθά να βελτιώνω και να διευρύνω τις γνώσεις μου και σε προσωπικό επίπεδο καθώς με κρατά σε μια συνεχή διαδικασία αναζήτησης, επιμόρφωσης, μελέτης και επίλυσης αποριών και προβληματισμών. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Αρχικά ανάλογα με τον λόγο που θέλει να μάθει την γλώσσα και τον χρόνο που σκοπεύει να διαθέσει. Υπολογίζονται παράγοντες όπως ηλικία, παράλληλες δραστηριότητες, υπάρχουσα επαφή με την γλώσσα και τα προσωπικά χαρακτηριστικά κάθε μαθητή. 

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

2 Κριτικές

Η Κατερίνα θα καταφέρει να σου μεταδώσει όσα ακριβώς αναφέρει στην περιγράφη της...ενθουσιαμό και αγάπη για τα Ισπανικά! Στόχος μου είναι η πιστοποίηση στα Ισπανικά και ήδη από το πρώτο μάθημα μαζί της ένιωσα ότι θα με βοηθήσει να τα καταφέρω! Όποιος ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με την εκμάθηση Ισπανικών, αξίζει να επιλέξει την Κατερίνα για καθηγήτρια! 

Ειρήνη Παραπονιάρη
13.09.2022

Κάνω μαθήματα Ισπανικών με την Κατερίνα εδώ και 1 χρόνο και είναι άψογη στη μεταδοτικότητα και μεθοδικότητα που έχει στο μάθημα. Επίσης, με έχει εφοδιάσει με πολύ καλό υλικό προετοιμασίας για τις εξετάσεις και έξυπνα τιπς. Συστήνεται ανεπιφύλακτα!

Τριανταφυλλάκη Βασιλική
14.11.2021