Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κόντης Μάριος

Πτυχία
Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών
Είμαι ακόμα φοιτητής/τρια - Θεωρία και Ιστορία της Τέχνης 0
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Ονομάζομαι Μάριος Κόντης και κατέχω εμπειρία και γνώσεις 10 χρόνων στην κιθάρα και πιο συγκεκριμένα στην ηλεκτρική κιθάρα. Είμαι κάτοχος του πτυχιου Grade 8 του Αγγλικού Πανεπιστημιου University of West London (Registry of Guitar Tutors) στην κιθάρα αλλά και κάτοχος του πτυχιου Grade 6 στη θεωρία της μουσικής. Τα μαθήματα μου θα είναι διαδραστικά με τη χρήση του laptop που θα έχω μαζί μου ώστε η διδασκαλία να γίνει πιο εύκολη και μεθοδική. Θα επικεντρωθώ στην ανάπτυξη του ενδιαφέροντος του μαθητή προς την κιθάρα μέσω ασκήσεων, κομματιών και ακόμα και αυτοσχεδιασμού. Θα εξερευνήσουμε διαφορά μουσικά είδη. Εξυπηρετώ περιοχές των Νοτίων Προαστίων.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Είμαι άνθρωπος ο οποίος αγαπάει την μουσική και έχει μεγαλώσει με αυτήν. Έκανα περίπου 9 χρόνια ιδιαίτερα μαθήματα ηλεκτρικής κιθάρας και όλες αυτές τις εμπειρίες θα ήθελα να τις ενσωματώσω στην διδασκαλία μου.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Θα καταλάβω τις εκπαιδευτικες ανάγκες του μαθητή με υπομονή και συζήτηση μαζί του για το τι θέλει από την κιθάρα σε συνδυασμό με θεωρία και πρακτική. Σε κάθε απορία του θα είμαι επεξηγηματικός ώστε να προχωράει η διδασκαλία χωρίς κανένα κενό. Μέλημα μου θα είναι η κατανόηση του μαθητή και η ανάπτυξη του ενδιαφέροντος του προς την κιθάρα και την μουσική γενικότερα.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε αδέρφια
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές