Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ceyda Aksu

Διεθνείς Σχέσεις
Επικοινωνία
Πτυχία
Πανεπιστήμιο Κωνσταντινούπολης (İstanbul Ünıversitesi)
Master - Διεθνείς Σχέσεις 2017
Πανεπιστήμιο Κωνσταντινούπολης (İstanbul Ünıversitesi)
Πτυχίο - Επικοινωνία 2012
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Γεια σας! Merhaba!

Ονομάζομαι Τζεϊντά και είμαι υποψήφια διδάκτωρ στο Πάντειον Πανεπιστήμιο. Εδώ και τέσσερα χρόνια κατοικώ στην Αθήνα. Η μητρική μου γλώσσα είναι τα Τουρκικά. Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα τουρκικής γλώσσας όλων των επιπέδων και κάνω μεταφράσεις, έρευνα και αναλύσεις. Επίσης, διαθέτω δίπλωμα Διδακτικής και Παιδαγωγικών από το Πανεπιστήμιο Κωνσταντινούπολης (İstanbul Üniversitesi).

Προσεγγίζω τις ανάγκες του μαθητή/φοιτητή/επαγγελματία μέσα από ένα ευρύ φάσμα διδακτικών μεθόδων, λαμβάνοντας υπόψη το πεδίο ενδιαφέροντός του και εφαρμόζοντας σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας. 

Ακόμη, διοργανώνω μαθήματα συνομιλίας για βελτίωση δεξιοτήτων προφορικής έκφρασης (τιμή 10€/ώρα).

Εξυπηρετώ όλες τις περιοχές. Σε περίπτωση μεγάλης απόστασης, παραδίδονται μαθήματα on-line.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Φυσική ομιλήτρια της Τουρκικής γλώσσας.

Υψηλή κατάρτιση σε σύγχρονες παιδαγωγικές/διδακτικές μεθόδους.

Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής γλώσσας.

Ευχάριστο και φιλικό κλίμα. Έμφαση σε πολιτισμικά στοιχεία.

Πιστοποίηση στη Διδακτική της Τουρκικής γλώσσας.

Επαγγελματική Εμπειρία

4 έτη διδασκαλίας της Τουρκικής γλώσσας ως ξένης σε Έλληνες.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Μου αρέσει να διδάσκω τη μητρική μου γλώσσα σε Έλληνες σε μία προσπάθεια να φέρω κοντά τους δύο πολιτισμούς.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Ως διδάσκουσα της Τουρκικής γλώσσας αποκλειστικά σε Έλληνες αντιλαμβάνομαι άμεσα τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι μαθητές μου. Διενεργώ placement test για να διαπιστώσω το επίπεδο του μαθητή.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Εκπόνηση εργασιών
Προσφορές
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

3 Κριτικές

Το μάθημα γίνεται διασκέδαση!

'Ορεξη, χαμόγελο, μεταδοτικότητα και υπομονή είναι μόνο λίγα από τα χαρακτηριστικά της Ceyda! Δεν έχει σημασία αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί με τα τουρκικά σοβαρά ή σαν χόμπυ, υπάρχει για όλους η κατάλληλη καθοδήγηση. Εξαιρετική επεξήγηση όλων των φαινομένων με ευφράδεια στα ελληνικά, διαδραστικές ασκήσεις και απλά περιμένεις την επόμενη βδομάδα για να κάνεις και πάλι μάθημα.
Φιλική και ευδιάθετη σου δίνει τη δυνατότητα όχι μόνο να μάθεις και κατανοήσεις τη δομή της γλώσσα αλλά, και την κουλτούρα της Τουρκίας! 

Evangelia Dimou
08.02.2023

Η Τζεηντά είναι ιδανική δασκάλα για όποιον θέλει ν'αποκτήσει γερές βάσεις στην γλώσσα και να προοδεύσει ταχύτατα. Στους τρείς μήνες που κάνω μαθήματα, έχω φτάσει στο σημείο να κατανοώ και να μεταγλωττίζω με μεγάλη ακρίβεια κείμενα απο τα τουρκικά.

Την επέλεξα λόγω του οτι είναι φυσική ομιλήτρια της γλώσσας (ώστε να αποκτήσω εξ'αρχής καλή βάση στην προφορά) καθώς και για τις σπουδές της, που - εκτός απο υψηλού επιπέδου - κινούνται και στον ευρύτερο εκπαιδευτικό τομέα (έχει και παιδαγωγική κατάρτιση απο το πανεπιστήμιο της Κωνσταντινουπόλεως), κάτι που θεωρώ πολύ σημαντικό.

Είναι ενθουσιώδης, ευπρόσιτη κι αρκετά επικοινωνιακή - με αυτόν τον τρόπο καταφέρνει να διδάσκει την γλώσσα με τρόπο ευχάριστο, χωρίς να κουράζει (πράγμα που είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμένα που εργάζομαι πολλές ώρες και όταν κάνω μάθημα, συνήθως, υπολειτουργώ). Σημαντικό χαρακτηριστικό της είναι πως σου μεταφέρει το κλίμα διδασκαλίας της γλώσσας, όπως αυτό υπάρχει στα σχολεία της Τουρκίας. Αυτό μ'έχει βοηθήσει γιατί προσεγγίζει την διδασκαλία βιωματικά, προσφέροντας εναλλακτικές προσεγγίσεις για το πως θα σου εξηγήσει τα γραμματικά φαινόμενα και δίνει μνημονικά βοηθήματα για τους κανόνες της γλώσσας. Σημαντική δεξιότητα επίσης είναι πως γνωρίζει πολύ καλά αγγλικά, που σημαίνει οτι σε περίπτωση που στην ελληνική γλώσσα χρησιμοποιούμε μία λέξη για την απόδοση αρκετών εννοιών (πχ τιμή), διευκρινίζει το νόημα στα αγγλικά (price, όχι honor) για να μην υπάρχουν παρερμηνείες.

Τέλος, κάτι που για εμένα μετράει πάρα πολύ, είναι πως της αρέσει ο ελληνικός πολιτισμός και προσπαθεί να δημιουργεί γέφυρες με τον τουρκικό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να διευκολύνεται η εκμάθηση καθώς με αυτόν τον τρόπο κάποια πράγματα αποτυπώνονται στην μνήμη φυσικά κι επανέρχονται εύκολα και συνειρμικά.

Με λίγα λόγια, θεωρώ πως είναι απο τις καλύτερες επιλογές που έχω κάνει. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Σπύρος
08.02.2023

Η Ceyda είναι μεθοδική και εξαιρετικά επιμελής και υποστηρικτική καθηγήτρια. Αγαπάει πολύ τη μητρική της γλώσσα και χρησιμοποιεί, πέρα από τις κλασικές μεθόδους, εναλλακτικούς τρόπους εκμάθησης. Μοιράζει ισομερώς τη διδακτική ώρα για την εξάσκηση όλων των γλωσσικών δεξιοτήτων, δίνοντας έμφαση στα προφορικά. Εισάγει τον μαθητή στο κόσμο της Τουρκικής γλώσσας με ψυχραιμία αλλά και με τον απαραίτητο ενθουσιασμό.

Το πιο σημαντικό προσόν της Ceyda είναι ότι γνωρίζει σε επαρκές επίπεδο την Ελληνική γλώσσα, καταφέρνοντας να περάσει στον μαθητή όλες τις απαραίτητες πληροφορίες της Τουρκικής γραμματικής στα Ελληνικά. 

Nikolas V.
02.09.2022