Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ζωνιτσας Σπυρίδων

Γαλάτσι, Αθήνα
Πτυχία
Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών
Είμαι ακόμα φοιτητής/τρια - Φυσική 2024 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές

Φοιτητής της Σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Μαθηματικών, Φυσικής και Χημείας σε μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου καθώς και IB.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Σε μαθήματα που ανέλαβα στο παρελθόν υπήρχε άριστη συνεργασία και επικοινωνία με τους μαθητές καθώς βρίσκομαι κοντά στην ηλικία των παιδιών. Έχω μεταδοτικότητα και μέσω του επιπλέον βοηθητικού υλικού που προσφέρω οι μαθητές λυνούν πολλές ασκήσεις και φτάνουν στα επιθυμητά αποτελέσματα.  Επιπλέον, είναι 3 μαθήματα που και λατρεύω και στόχος μου είναι να κάνω τους μαθητές να τα αγαπήσουν.

Επαγγελματική Εμπειρία

Απο το 2019 εως και το 2023 έχω αναλάβει μαθητές γυμνασίου και λυκείου να εξοικειωθούν και βελτιώσουν τους βαθμούς τους σε μαθήματα θετικών επιστημών. Μέσω πληθώρας ασκήσεων οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να κατανοήσουν σε βάθος τα μαθήματακαι στην πορεία να επιλέξουν εάν θέλουν να ακολουθήσουν τον κλάδο των Θετικών Επιστημών. Επιπλέον εχω συμμετασχει στους Δρομους Ζωής (εκπαιδευτικό ίδρυμα) έχοντας αρμοδιότητες που φαίνονται αναλυτικά στο βιογραφικό μου. Επιπρόσθετα έχω αναλάβει πανεπιστημιακές εργασίες Στατιστικής, Γραμμικής Αλγεβρας, Μαθηματικής Ανάλυση, Μερικών Διαφορικών Εξισώσεων, Ηλεκτρομαγνητισμού, Κλασσικής Μηχανικής, Κβαντομηχανικής αλλά και άλλων. Τέλος, έχω βοηθήσει φοιτητες σε μαθήματα των εξετάσεων τους. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία ξεκίνησε για μένα σαν μία απλή φοιτητική εργασία, στην πορεία όμως αποφάσισα να την ακολουθήσω καθώς μπορώ να εξελιχθώ μέσα από αυτό και με γεμίζει να βοηθάω νέα παιδιά να πετύχουν τα όνειρά τους. Στόχος μου είναι να δείξω τη πραγματική αξία αυτών των τριών μαθηματων και οχι να τα διδαξω τυποποιημένα.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Ο κάθε μαθητής έχει διαφορετικές εκπαιδευτικές ανάγκες και τον δικό του τρόπο διαβάσματος. Προσαρμόζομαι, λοιπόν, στον τρόπο που σκέφτεται και λειτουργεί διαμορφώνοντας το μάθημα και το εκπαιδευτικό υλικό. Τέλος, είμαι δεκτικός στις προτάσεις των μαθητών προς διευκόλυνσής τους.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Εκπόνηση εργασιών
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
4

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

8 Κριτικές

Εξαιρετικός καθηγητής, με πολύ μεταδοτικότητα και όρεξη. 

Αχταροπούλου Μαριαννα
31.08.2023

Εξαιρετικός καθηγήτης,δημιουργεί ευχάριστο κλίμα κατά την διάρκεια του μαθήματος,αρκετά κατανοητός και πρόθυμος να σε βοηθήσει σε οποιαδήποτε στιγμή.

Γιώργος Μουρλίδης
28.08.2023

Από τους καλύτερους καθηγητές με καλές γνώσεις , φιλικός πράγμα που κάνει ευχαριστο το μάθημα και καλός άνθρωπος. Εξαιρετική μεταδοτητα και καλή χημεία με τους μαθητές

Αλεξίου Μαρία
26.08.2023