Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Παπαηλία Κωνσταντίνα

Ηλιούπολη, Αργυρούπολη,Δάφνη,Ελληνικό,Γλυφάδα,Άλιμος,Άγιος Δημήτριος,Βύρωνας
Πτυχία
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Είμαι ακόμα φοιτητής/τρια - Φιλολογία-Παιδαγωγικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης 0
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Διδάσκω Έκθεση,Ιστορία,Αρχαία ,Νεοελληνική Λογοτεχνία και Κοινωνιολογία σε μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου.  Επίσης, κάνω ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά δημοτικού. Είμαι φοιτήτρια του Παιδαγωγικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με εμπειρία σε ιδιαίτερα και φροντιστήριο. Παρέχεται υποστηρικτικό υλικό (σημειώσεις και εργασίες για εξάσκηση για την καλύτερη επίδοση του μαθητή). Στόχος η μάθηση και η συνεργατική επικοινωνία τόσο με τον μαθητή όσο και με τον γονέα. Αν ενδιαφέρεστε μπορείτε να μου στείλετε μήνυμα μέσω της φόρμας του σάιτ . 

Θα χαρώ πολύ να συνεργαστούμε!!!

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

*απλότητα και μεταδοτικότητα

*καθοδήγηση του μαθητή

*εξασφάλιση της καλύτερης προετοιμασίας στα μαθήματα και της εξάλειψης των όποιων κενών απο προηγούμενες τάξεις*συχνή επικοινωνία με τους γονείς γαι την πορεία του παιδιού τους

Επαγγελματική Εμπειρία

*Ιδιαίτερα μαθήματα για κάλυψη κενών και εμπλουτσιμό γνώσεων σε μαθητές Δημοτικού : Ιστορία, Έκθεση , Λογοτεχνία *Ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου: Ιστορία, Έκθεση,  Λογοτεχνία,  Αρχαία, Κοινωνιολογία

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η επιλογή έγινε λόγω της επιθυμίας μου να βοηθήσω τα παιδιά να αγαπήσουν τη γνώση και τη μάθηση. Στόχος μου είναι ,όχι μόνο η παροχή βοήθειας για τη θετική αξιολόγηση του μαθητή στο τέλος της χρονιάς ,αλλά και η διαμόρφωση χαρακτήρα και προσωπικότητας μέσα από τις γνώσεις που θα τους παρέχω.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Για να γνωρίσω τις μαθησιακές δυσκολίες και τις εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών, χρησιμοποιώ διερευνητικές ερωτήσεις με στόχο τη διερεύνηση των σημείων στα οποία συναντούν δυσκολίες οι μαθητές. Επιπλέον, μελετώ τις γραπτές εργασίες και τα κριτήρια αξιολόγησης που θέτουμε προς επίλυση.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

5 Κριτικές

Είμαι μαθήτρια Γ' λυκείου και φέτος δίνω πανελλήνιες. Αρχικά δεν είχα σκοπό να παρακολουθήσω φροντιστήριο η οτιδήποτε γνωρίζοντας το ρίσκο ότι μπορεί ο φιλόλογος που θα με ανέλαβε να μην είναι μεταδοτικός, να μην έχει ώρες, να ακυρώνει μαθήματα ή απλά να μην είχαμε καλή χημεία, που θεωρώ πως είναι σημαντικό. Δυστυχώς το σχολείο πήγαινε με πολύ αργούς ρυθμούς και παράλληλα έκανε άλματα στην ύλη. Αυτό επειδή τα περισσότερα παιδιά ήδη από τα φροντιστήρια ήξεραν αρκετά πράγματα και λόγο της πίεσης που δέχονται τα σχολεία από το υπουργείο αναγκάστηκα, έτρεχαν. Εγώ όμως εμένα πίσω και ένιωσα πως τζάμπα προσπαθούσα για το τίποτα. Έπειτα από αρκετή σκέψη συζήτησα με τους γονείς μου και στείλαμε σε διάφορους φιλολόγους email. Οι περισσότεροι δεν μου απάντησαν ποτέ, αλλοι αρνήθηκαν να με αναλάβουν επειδή έκανα αίτηση στα μέσα της χρονιάς(Δεκέμβριο)(για να λέμε την αλήθεια είχαν και αυτοί το δίκαιο τους) ώσπου μου απάντησε η κυρία Κατερίνα. Πραγματικά, δεν έχω γνωρισει φιλόλογο που να έχει τοση όρεξη και λαχτάρα να σου διδάξει και να σου μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις της. Εκτός από αυτό, ο τρόπος που κάνει το μάθημα, το κάνει να φαίνεται πολύ απλό, χωρίς δύσκολο και δυσνόητο λεξιλόγιο, με απλά ελληνικά δηλαδή. Έχει δικό της οργανωμένο υλικό και προσαρμόζει το μάθημα στις ανάγκες του κάθε μαθητή. Εάν ήξερα ότι η Κατερίνα θα ήταν αυτή που θα μου έκανε μάθημα, θα είχα αρχίσει απο νωρίτερα χωρίς καμία αμφιβολία.Τα μαθήματα που μου διδάσκει είναι η Ιστορία και η Έκθεση. Και στα δύο αυτά μαθήματα έχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να κάνει το μάθημα σωστά και οργανωμένα χωρίς ανούσια και παραπάνω πράγματα από ότι χρειάζεται. Τα μαθήματα γίνονται ηλεκτρονικά που γενικά θεωρώ πως είναι πολύ εύκολο να χάσεις την προσοχή σου αλλά ο τρόπος που κάνει το μάθημα, η συνεχής αλληλεπίδραση, βοηθάει πολύ στο να μείνει κάποιος συγκεντρωμένος στο μάθημα. Βάζει αρκετουτσικες ασκήσεις όμως αυτό εμένα, ένα παιδί που δεν μου άρεσε ποτέ να κάνω ασκήσεις και μόνο συμμετείχα στα προφορικά, με έκανε να θέλω να προσπαθήσω περισσότερο και να γράψω. Σε αυτό το κομμάτι βοήθησε πάρα πολύ το γεγονός ότι ακόμα και αν δεν είχα κάνει όλες τις ασκήσεις, δεν με μείωσε ούτε με έκανε να νιώσω άσχημα αλλά έκανε υπομονή και περίμενε να κάνω τις ασκήσεις. Αν έβλεπε ότι κάτι δεν καταλάβαινα μου εξηγούσε και με καθοδηγούσε. Έγραψα "πολλά" αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχω γράψει ούτε τα μισά. Υπέροχη διδάσκαλος και πολύ καλός άνθρωπος! 

Τόπρου Άρτεμις
15.04.2024

Βοήθησε πάρα πολύ να μπει ο μικρός σε σειρά. Ήταν ειλικρινής εξ αρχής με την πορεία του παιδιού, κάτι που εκτίμησα πάρα πολύ! Σε περίπτωση που θέλετε μια δασκάλα/καθηγήτρια που θα σας λέει μόνιμα "Όλα καλά", δεν τη συνιστώ. Ενδιαφέρεται πραγματικά για την πορεία του παιδιού και θα μιλήσει στον γονιό έξω από τα δόντια.

Dimitra Tz.
01.08.2022

Εξαιρετική δασκάλα με άψογες ικανότητες μετάδοσης των μαθημάτων. Η κόρη μου μέσα σε 4 μηνες έχει κάνει καταπληκτική πρόοδο, στην έκθεση κ στην ορθογραφία. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα! 

Γιαννης
18.01.2022