Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Βαβουλιώτη Κάλλια

Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών
Πτυχία
University of Michigan
Πιστοποίηση - ECPE 0 Επαληθευμένο
Πάντειο Πανεπιστήμιο
Πτυχίο - Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών 0 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές

Μαθήματα Αγγλικών ONLINE σε μαθητές όλων των επιπέδων και ηλικιών παραδίδονται από καθηγήτρια με επταετή διδακτική εμπειρία. Πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό για την καλλιέργεια όλων των δεξιοτήτων της γλώσσας  Εξατομικευμένη διδασκαλία με προσεκτικά επιλεγμένα βιβλία για τις ανάγκες και τους στόχους του εκάστοτε μαθητή. Διδασκαλία με σύγχρονες και διαδραστικές μεθόδους με το παιχνίδι να έχει θέση στα τμήματα όλων των ηλικιών για την πιο διασκεδαστική εκμάθηση της γλώσσας.

Προετοιμασία για όλα τα αναγνωρισμένα πτυχία με απόλυτη επιτυχία.

Το πρώτο μάθημα παρέχεται δωρεάν!

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Προσαρμογή του μαθήματος στις ανάγκες του κάθε μαθητή μέσα από πρωτοποριακές μεθόδους διδασκαλίας και υλικό το οποίο φτιάχνεται κατά τις ανάγκες του κάθε μαθητή .

Επαγγελματική Εμπειρία

Επταετής πείρα σε ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά όλων των ηλικιών και ενήλικες τόσο δια ζώσης όσο και online.

(Συστάσεις διαθέσιμες εφόσον ζητηθούν)

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η αγάπη μου για τις ξένες γλώσσες και η επιθυμία μετάδοσης μίας ολιστικής αντίληψης της γλώσσας αλλά και της κουλτούρας αποτελεί σημαντικό μου στόχο. Η διδασκαλία και εκμάθηση μίας γλώσσας, είναι επικοινωνία, ένα παράθυρο σε κάτι εντελώς καινούριο και μία ευκαιρία για ένα level up στην επαγγελματική πορεία του καθενός.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Η κατανόηση των αναγκών και των στόχων ενός μαθητή αποτελεί το πρώτο βήμα για μία επιτυχημένη διδασκαλία. Κατά την πρώτη συνομιλία μας αλλά και στα πρώτα μαθήματα προσπαθώ μέσα από placement tests και άλλες εκπαιδευτικές δραστηριότητες να βολιδοσκοπήσω τις ανάγκες του κάθε μαθητή. Ασφαλώς, σημαντικό κρίνεται το γεγονός να εκφράσει και ο ίδιος ο μαθητής τα "θέλω" του ώστε να οργανωθεί η προσέγγιση της γλώσσας αλλά και το εκπαιδευτικό υλικό, όσο το δυνατόν καλύτερα.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε αδέρφια
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

4 Κριτικές

Η Κάλλια είναι μια εξαιρετική καθηγήτρια με πολλή αγάπη και αφοσίωση σε αυτό που κάνει. Στη δική μου περίπτωση, ενώ ήμουν στη αναζήτηση ενός καθηγητή που θα με κάνει όχι μόνο να πάρω ένα πτυχίο αλλά να αποκτήσω μια ολιστική γνώση των αγγλικών, βρήκα την Κάλλια η οποία έκανε αυτό ακριβώς που χρειαζόμουν! Άκουσε με προσοχή τις ανάγκες και τις επιθυμίες που είχα, εντόπισε τις αδυναμίες μου και μαζί φτιάξαμε ένα πλάνο βασισμένο σε εμένα. Έχει πολλή όρεξη για δουλειά, είναι ευχάριστη, συνεπής και προσαρμόζει το μάθημα στις ανάγκες και στους στόχους του μαθητή!

Ελισάβετ
26.11.2021

Η Κάλλια με έκανε από την πρώτη στιγμή να την ξεχωρίσω. Σε αντίθεση με πολλούς καθηγητές που συνήθως ακολουθούν ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, ήδη από την πρώτη μας επικοινωνία υπήρξε καλή ακροατρια ώστε να ακούσει τις ανάγκες και τις επιθυμίες μου σε ότι αφορά τα μαθήματα. Άκουσε με προσοχή τις απαιτήσεις μου και θέσαμε ένα πλάνο που θα ανταποκρινόταν και στις δικές μου ανάγκες.

Στο πρώτο μάθημα με κέρδισε απευθείας, ο πάγος που ίσως φαντάζεται κανείς δημιουργεί η απόσταση του online μαθήματος έσπασε απευθείας, ενώ με συνέπεια και επαγγελματισμό μου έδωσε ένα τεστ κατάταξης για να δούμε το επίπεδο μου και να μην απογοητευτω με υπερβολικά δύσκολη ύλη, όπως έχει συμβεί στο παρελθόν.

Τα μαθήματα μαζί της είναι πάντοτε ευχάριστα, στα πολύ θετικά ότι ανάλογα  με τον τομέα που επιθυμείς να επικεντρωθείς σου δίνει υλικό που σε ενδιαφέρει.

Έχοντας αποκτήσει το Michigan ECCE μαζί της, θεωρώ ότι η επιτυχία είναι δεδομένη.

Tina Varveri
24.11.2021

Εξαιρετική καθηγήτρια! Αφοσιωμένη και ευχάριστη! Η χημεία της με τα παιδιά την κάνει τρομερή στη δουλειά της σε συνδυασμό με το γεγονός ότι προσαρμόζει το μάθημα στις ανάγκες κάθε παιδιού! Κάνει ακόμα και τα δύσκολα να μοιάζουν εύκολα! 

Ανδρέας
10.09.2021