Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Σκαρή Κατερίνα

Professore di Lingua e Cultura Italiana
Πτυχία
Università degli Studi di Milano - Università degli Studi di Firenze
Master - Professore di Lingua e Cultura Italiana 0
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

ΙΤΑΛΙΚΑ παραδίδει Ελληνίδα Καθηγήτρια Ιταλικής Φιλολογίας, Αριστούχος Εθνικού και Καποδιστριακού Παν/μιου Αθηνών με πολυετή διδακτική εμπειρία και παραμονή στην Ιταλία, κάτοχος 2 μεταπτυχιακών τίτλων στην Ιταλική Φιλολογία και Διδασκαλία της Ιταλικής Γλώσσας σε Ξενόγλωσσους από τα Πανεπιστήμια του Μιλάνο και της Φλωρεντίας. 

Υψηλή μεταδοτικότητα, συνέπεια, και επαγγελματισμός. Διαδραστικό και ευχάριστο μάθημα, με έμφαση στην παραγωγή προφορικού λόγου. Δωρεάν πλούσιο διδακτικό και υποστηρικτικό υλικό.

Προετοιμασία και άριστα αποτελέσματα για εξετάσεις όλων των επιπέδων και διπλωμάτων (CELI, CILS, DIPLOMA, ΚΠΓ), καθώς και μαθήματα προετοιμασίας για ERASMUS και εισαγωγή σε ιταλικά πανεπιστήμια.

Παράδοση μαθημάτων KAI μέσω διαδικτύου (Skype, Zoom, Messenger, Google Meet)

Τιμή συζητήσιμη, αναλόγως του επιπέδου και των ωρών διδασκαλίας. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Για εμένα η διδασκαλία είναι κάτι περισσότερο από επάγγελμα. Το τεράστιό μου πάθος για τις ξένες γλώσσες (μιλώ άπταιστα Αγγλικά, Ιταλικά, Ισπανικά και αρκετά καλά Γαλλικά) με οδήγησε, από πολύ νεαρή ηλικία, στο να θελήσω να τις μελετήσω σε βάθος, να κατανοήσω τους υπέροχους μηχανισμούς που τις υφαίνουν, αλλά και τους ανθρώπους που τις χρησιμοποιούν, γεννώντας πολιτισμό.

Η γνωριμία μου με την ιταλική γλώσσα, ωστόσο, υπήρξε έρωτας κεραυνοβόλος, εξού και έχω αφοσιωθεί αποκλειστικά στη διδασκαλία της από το 2009. Έκτοτε, και έχοντας ολοκληρώσει πολυετείς σπουδές τόσο στη Ιταλική Φιλολογία όσο και στην Εοικοινωνιολογία, παραδίδω με πολλή αγάπη και μεράκι μαθήματα Ιταλικών σε  ελληνόφωνους και ξενόγλωσσους ενήλικες και εφήβους.

Η άριστη γνώση του αντικειμένου, η οργανωτικότητα, οι επικοινωνιακές δεξιότητες και η ξεχωριστή μεταδοτικότητα που με διακρίνουν, καθώς και τα πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας των μαθητών μου στις εξετάσεις γλωσσομάθειας, με καθιστούν πολύ καλή επιλογή για όσους επιθυμούν να μυηθούν στη μοναδική ιταλική γλώσσα και κουλτούρα.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Προσφορές
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές