Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Στέφου Ειρήνη

Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών
Διδακτικής και Παιδαγωγικής Επάρκειας
Μεσολλόγι Αιτωλ_νιας
Πτυχία
Στέφου Ειρήνη
Πτυχίο - Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών 0
Στέφου Ειρήνη
Πτυχίο - Διδακτικής και Παιδαγωγικής Επάρκειας 0
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Παραδίδω online και διά ζώσης μαθήματα σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου και ΕΠΑΛ.

Για τα online μαθήματα είμαι πλήρως εξοπλισμένη ώστε η διδασκαλία να γίνεται πιο εύκολη. Ενώ τα διά ζώσης μαθήματα (περιοχή Μεσολογγίου) μπορούν να γίνουν σε δικό μου χώρο ή και στο σπίτι του ίδιου του μαθητή για τη διευκόλυνση του.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Έχω προσωπικές και φροντηστηριακές σημειώσεις. Έχω επίσης υλικό από φυλλάδια και βοηθήματα που μου έχουν προτείνει πτυχιούχοι καθηγητές μαθηματικών και φυσικής.

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω εμπειρία στη διδασκαλία (μέχρι και για προετοιμασία πανελληνίων), καθώς εκτός των μαθημάτων που κάνω, έχω διδάξει και σε ενισχυτικά μαθήματα στο Πανεπιστήμιο που φοίτησα (έχοντας πάρει άδεια από τους καθηγητές) ως αφιλοκερδή βοήθεια στους φοιτητές.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Από μικρή ηλικία μου άρεσε που βοηθούσα τον μικρό μου αδερφό και τα ξαδέρφια μου στο διάβασμα, αλλά έχοντας και πατέρα καθηγητή σίγουρα ήταν ένας από τους λόγους που ανακάλυψα από νωρίς ότι μου αρέσει η διδασκαλία και κατέληξα να συμμετέχω και εγώ επαγγελματικά σε αυτόν τον κλάδο.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Μέσω της συζήτησης με τους μαθητές μου, μαθαίνω που δυσκολεύονται στην ύλη ώστε να επιμείνουμε παραπάνω εκεί που χρειάζεται καθώς καλύπτουμε και κενά που ίσως να υπάρχουν από παλιά. Σίγουρα και εγώ η ίδια μπορώ μέσω των ασκήσεων που κάνουμε να δω τις δυσκολίες και τα κενά τους και να εστιάσω σε αυτά. Το κάθε μάθημα και ο τρόπος που το διδάσκω προσαρμόζεται κάθε φορά στον μαθητή, τις ικανότητες και τις αδυναμίες του.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Συμπλήρωση μηχανογραφικού
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

1 Κριτικές

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ

  1. Ήμουν μαθητής Γ Γενικού Λυκείου, χρειαζομουν και προετοιμασία για πανελλαδικές εξετάσεις.
  2. Μένω σε νησί, επομένως τα μαθήματα ήταν διαδικτυακά και εξ αποστάσεως 
  3. Ήμουν από τα "τυχερά" άτομα (γενιά του 2004) με καραντινες και κορονοϊους τα προηγούμενα 2 χρόνια. Επομένως, ένα μεγάλο μερος του Λυκείου το πέρασα εξ αποστάσεως.
  4. Ήμουν στην κατεύθυνση των οικονομικών 

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ

Λόγω της κατάστασης που επικρατούσε τα τελευταία δύο χρόνια (κορονοϊος, καραντινα κλπ) μου είχαν δημιουργηθεί πολλά κενά,κυρίως στα μαθηματικα, τα οποία στην αρχή δεν τα είχα αντιληφθεί ή δεν τα θεώρησα και σημαντικά.. Όταν ξεκίνησα την Γ Λυκείου χρειαζομουν άμεσα βοήθεια από κάποιον καθηγητή καθώς το μάθημα των μαθηματικών είναι "αλυσίδα" και προκειμένου να τα πάω καλά σε αυτό το μάθημα στις πανελλαδικές πρέπει να έχω γερές βάσεις οι οποίες θα έπρεπε να είχαν δημιουργηθεί τα προηγούμενα χρόνια.

Δεδομένου, λοιπόν της κατάστασης αποφάσισα να αναζητήσω στο ίντερνετ για καθηγητές που κάνουν ιδιαίτερα εξ αποστάσεως, μιας και στο νησί που μένω δεν υπάρχουν φροντιστήρια ούτε άτομα που κάνουν κατοίκων μαθήματα. Καθώς έψαχνα έτυχε να πέσω σε αυτήν την αγγελία η οποία μου έκανε εντύπωση και ήξερα μέσα μου ότι με την συγκεκριμένη καθηγήτρια θα τα πήγαινα πολύ καλά. Πραγματικά δεν το έχω μετανιώσει καθόλου και άξιζε. Κατάφερα να γράψω έναν αξιοπρεπέστατο βαθμό στα μαθηματικά (με πέντε ώρες την εβδομάδα). Όσον αφορά το πανεπιστήμιο πέρασα στη δεύτερη επιλογή μου (πληροφορική)  και ανυπομωνω να ξεκινήσω τη σχολή μου.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΕΙΡΗΝΗ

  1. Είναι χαρούμενος άνθρωπος και την ενέργεια που έχει την μεταδίδει και στο μάθημα.
  2. Με μια καλή επανάληψη στην αρχή αντιλαμβάνεται αμέσως τι κενά έχει ο μαθητής από τα προηγούμενα έτη και αφοσίωνεται στην κάλυψή τους.
  3. Κάνει διαλείμματα κατά την διάρκεια του μαθήματος έτσι ώστε ο μαθητής να μπορεί να "ξελαμπικαρει" και να συνεχίζει να έχει την ίδια απόδοση. 
  4. Έχει εξοπλίστει πλήρως και για μαθήματα εξ αποστάσεως.
  5. Για τους μαθητές της τρίτης λυκειου: ξέρει να σε ηρεμεί, αν οποιαδήποτε στιγμή αισθανθείς άγχος μπορεί να διακόψει το μάθημα προκειμένου να το συζητήσετε και να ηρεμήσεις
  6. Είναι άνθρωπος με κατανόηση. 
  7. Σε βοηθάει στην συμπλήρωση του μηχανογραφικού.

Σίγουρα άμα κάτσω να σκεφτώ θα βρω και άλλα θετικά για αυτόν τον άνθρωπο. Χάρηκα που συνεργάστηκα μαζί της και που την είχα δίπλα μου σε μια τόσο δύσκολη περίοδο, γιατί κακα τα ψέματα οι πανελλήνιες πράγματι δεν καθορίζουν την ζωή ενός παιδιου αλλά δεν παύουν να είναι και η πρώτη δυσκολία που συναντάει το παιδί, και εκτός από τους γονείς και ενδεχομένως τους καθηγητές που έχουν στο σχολείο τους, σημαντικό ρόλο παίζουν και οι καθηγητές που τους κάνουν ιδιαίτερα!

Χάρηκα για την συνεργασία μας Κ. Ειρήνη!!

George
07.09.2022