Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ελμπακίτζε Τατιάνα

Ρώσική γλώσσα και λογοτεχνία
Θεσσαλονίκη
Πτυχία
Immanuel Kant State University of Russia
Πτυχίο - Ρώσική γλώσσα και λογοτεχνία 1989 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Μαθήματα, κατ’ οίκον και εξ αποστάσεως μέσω zoom ή skype, παραδίδονται από έμπειρη καθηγήτρια της Φιλολογικης Σχολής του Κρατικόυ Πανεπιστήμιου του  Καλίνινγκραντ , με ειδίκευση στη διδασκαλία της Ρωσικής ως ξένη γλώσσα. Αμοιβή 13-15  ευρώ\60 λεπτα,.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Εξατομικευμένη προσέγγιση διδασκαλίας, σύμφωνα με τις ανάγκες του μαθητή. Κάθε μάθημα είναι προσαρμοσμένο για να σας βοηθήσει να προοδεύσετε. Χρησιμοποιώ διάφορες σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας, όπως για παράδειγμα, την Επικοινωνιακή και την Οπτικοακουστική Μέθοδο. Πολύ υψηλή μεταδοτικότητα.

Γίνονται μαθήματα online με τον κατάλληλο εκπαιδευτικό εξοπλισμό για να γίνεται το μάθημα με τον καλύτερο και αποδοτικότερο τρόπο. Επίσης, δίνεται η δυνατότητα δωρεάν διαδικτυακής επικοινωνίας για γνωριμία με το καθηγητή αλλά και για παρουσίαση του τρόπου διδασκαλίας.

Προετοιμασία για όλα τα επίπεδα εξετάσεων πιστοποίησης Α1, Α2, Β1, Β2, С1, С2 (σύμφωνα με το   ευρωπαϊκό σύστημα πιστοποίησης  γλωσσομάθειας   TORFL)  του  Κρατικού  Πανεπιστήμιου της Μόσχας  του  Λομονόσοβ  (MΓΥ) ,  του Πανεπιστημίου Αγίας Πετρούπολης και του Πανεπιστημίου  της Φιλίας των Λαών (Μόσχα).

Ειδικά  προγράμματα: Ρώσικα για τουριστικά επαγγέλματα  - Business Russian - Ειδικά προγράμματα για  διατήρηση της ρωσικής γλώσσας (για C1-C2).

Η  συνεργασία μαθητή καθηγητή είναι μια διαπροσωπική σχέση που εξελίσσεται οπότε είναι σημαντικό να γνωρίζει ότι ο καθηγητής μπορεί να τον καθοδηγήσει, να τον εμπνεύσει, να τον υποστηρίξει και να τον εξελίξει στο καλύτερο δυνατό σημείο.

Επαγγελματική Εμπειρία

25 χρόνια εμπειρία διδασκαλίας.

Ιδιαίτερα μαθήματα Ρωσικής γλώσσας - Εργασία στο φροντιστήριο «ASSOS», ΙΕΚ ΑΚΜΗ της Θεσσαλονίκης – Διευθύντρια και καθηγήτρια ρωσικής φιλολογίας στη πόλη Καλίνινγκραντ  (Ρωσία).  

Πιστοποιητικό ελληνομάθειας επιπέδου Δ

Αριθμός Πράξης Αναγνώρισης Τίτλου Σπουδών απο το ΔΟΑΤΑΠ - 22310/2004.

Σεμινάρια:

Συμμετοχή σε διεθνείς επιστημονικές ημερίδες επιμόρφωσης καθηγητών ρωσικής γλώσσας:

«Modern trends in the methodology of teaching Russian as a foreign language», The Herzen State Pedagogical University of Russia, Saint Petersburg 2020

«Methodology of bilingual teaching», Moscow State Pedagogical University 2019

«Content, methods and forms of teaching Russian as a foreign language. Modern technologies for assessing the language and speech competence of students», Peoples' Friendship University of Russia, Moscow 2019

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές