Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ζαχαροπούλου Ευαγγελία

Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Είμαι δασκάλα μουσικής και παραδίδω μαθήματα πιάνου , αρμονίου και θεωρίας της μουσικής σε παιδιά και ενηλίκους. Το μάθημα διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες των μαθητών και ανάλογα με το είδος μουσικής που θα επιλέξουν να ασχοληθούν. Η εκπαίδευση μου είναι κλασσική, ενω παράλληλα μπορώ να διδάξω και ποπ, ροκ , ελληνικά λαϊκά και έντεχνα τραγούδια. Οι περιοχές στις οποίες μπορώ να αναλάβω μαθητές είναι Βάρη , Βάρκιζα, Βούλα, Βουλιαγμένη, Γλυφάδα, Κέντρο Αθήνας και γύρω περιοχές.Τα μαθήματα μπορούν να πραγματοποιούνται στον χώρο μου ή και στον χώρο του μαθητή (ανάλογα την περιοχή που βρίσκεται ο μαθητής). 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Απέκτησα το πτυχίο πιάνου με βαθμό άριστα παμψηφεί και το πτυχίο αρμονίας με βαθμό άριστα , έχω μεγάλη αγάπη στην μουσική και η διδασκαλία της είναι ένα αντικείμενο που με ενδιέφερε από μικρή διότι μου αρέσει η συναναστροφή με ανθρώπους και η επιρροή μου στα μουσικά τους ακούσματα. Είχα καλές σχέσεις με τους γύρω μου σε όλες τις συνεργασίες μου μέχρι στιγμής και έχω πάντα όρεξη για δουλειά και την τάση για αυτοβελτίωση. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω δουλέψει ως πιανίστα μαζί με την κρατική ορχήστρα Αθηνών. Διδάσκω πιάνο και αρμόνιο σε παιδιά , εφήβους και ενηλίκους τα τελευταία 4 χρόνια . Επίσης έχω εργαστεί ως πιανίστα σε καταστήματα καθώς και έχω συμμετάσχει σε συναυλίες και διαφορες εκδηλώσεις. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η μουσική είναι ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου από τότε που ήμουν παιδί και για εμένα η εργασία στην μουσική είναι πολύ ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Οι ανάγκες κάθε μαθητή ειναι διαφορετικές και ανάλογα από την ηλικία , τα ακούσματα , το μουσικό επίπεδο και τον διάλογο μπορώ να καταλάβω τι χρειάζεται ο κάθε μαθητής για να πετύχει τον στόχο του. 

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Εκπόνηση εργασιών
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές