Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Βουτσινάς Ανδρέας

Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Απόφοιτος του τμήματος ιστορίας του Ιονίου πανεπιστημίου στην Κέρκυρα και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην ιστορική δημογραφία του Ιονίου πανεπιστημίου, αναλαμβάνει την μελέτη μαθητών και μαθητριών δημοτικού καθώς και παράδοση ιδιαίτερων φιλολογικών μαθημάτων σε μαθητές και μαθήτριες γυμνασίου. Επίσης παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα έκθεσης, λογοτεχνίας και ιστορίας σε μαθητές και μαθήτριες Α λυκείου, καθώς και σε μαθητές νυχτερινού σχολείου.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Ενδιαφέρομαι για την εκπαιδευτική διαδικασία, το μάθημα μπορεί να γίνεται σε όμορφο κλίμα, υπάρχει σεβασμός για τον μαθητή και η μαθησιακή διαδικασία μπορεί να γίνει μέσω δημιουργικών τρόπων.

Επαγγελματική Εμπειρία

παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων σε μαθητές γυμνασίου και πρώτης λυκείου.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Γιατί θεωρώ ότι όταν το μάθημα γίνεται με σωστούς όρους, αντιλαμβανόμενος ο καθηγητής εξατομικευμένα τις ανάγκες και τις δυνατότητες κάθε μαθητή και μαθήτριας, η γνώση γίνεται μια μεγάλη δύναμη. Βασικός μου στόχος είναι οι μαθητές να αγαπήσουν την μελέτη και να μην την βλέπουν ως μια αποστειρωμένη και κουραστική διαδικασία.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Πρέπει να δίνεται χώρος στον κάθε μαθητή να εκφραστεί. Μέσω αυτού μπορούν να γίνουν κατανοητές τόσο οι κλίσεις όσο και οι αδυναμίες του και να δουλευτούν αμφότερες.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Προσφορές
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε αδέρφια
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές