Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Δημητρος Βασίλειος

Βιολογία
Πτυχία
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Πτυχίο - Βιολογία 0
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Γειά σας

Ονομάζομαι Βασίλης Δημητρός και σας προσφέρω τις υπηρεσίες μου σχετικά με τα ιδιαίτερα για τα μαθήματα της Βιολογίας και της Χημείας που αφορούν παιδιά κυρίως Γυμνασίου και Λυκείου. Τι θα έπρεπε να ξέρετε για εμένα ως γονείς των παιδιών που θα αναλάβω ;

Είμαι 21 ετών και διανύω το τελευταίο έτος στο Βιολογικό Αθηνών. Στις πανελλήνιες του 2019, από τις οποίες και εισήχθα στη σχολή μου, συγκέντρωσα 17.500 μόρια με τον βαθμό της βιολογίας μου να είναι 20. Γνωρίζω ακριβώς (και σε επίπεδο γυμνασίου αλλά και λυκείου) το πως πρέπει να επικεντρώνεται στο διάβασμα κάθε παιδί για να υπάρχουν αποτελέσματα. Φυσικά, έχω τρελό ενδιαφέρον στην εκπαίδευση, μιας και το επόμενο βήμα που σκέφτομαι ακριβώς μετά τις σπουδές μου είναι να αρχίσω ένα μεταπτυχιακό πάνω στο κλάδο της διδακτικής. Είμαι υπομονετικός και πιστεύω πως κάθε μαθητής έχει τις δικές του δυνάμεις, πάνω στις οποίες πρέπει να εστιάσουμε και να προσαρμόσουμε το μάθημα και τις δικές του "αδυναμίες" τις οποίες αφού κατανοήσουμε θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε.

Θα χαρώ πολύ να συνεργαστώ μαζί σας και να έχουμε μια πετυχημένη σχολική χρονιά. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Προσφέρω μια πιο φρέσκια και απαλαγμένη από το κλασσικό και παλιομοδίτικο σύστημα, εκδοχή μαθημάτων που στοχεύουν στην αποτελεσμαικότητα σε συνδιασμό με το ευχάριστο κλίμα καθ' όλη την διάρκεια του μαθήματος

Επαγγελματική Εμπειρία

Η εμπειρία μου περιορίζεται σε ορισμένους μαθητές γυμνασίου και 1ης-2ας λυκείου τα οποία είχα αναλάβει και υπήρξαν επιτυχημένες χρονιές με πολύ ευχάριστο κλίμα.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Γιατί προσπαθώ συνεχώς να προσφέρω τον καλύτερο μου εαυτό στη μετάδοση κινήτρου αλλά και μαθησιακών ικανοήτων στους μαθητές μου. Ένα μάθημα με έλλειψη κινήτρου αποτελεί αποτυχία , όσο καλός και αν είναι ο καθηγητής.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Έχω πολύ καλή συναισθηματική νοημοσύνη και μπορώ άμεσα να καταλάβω την διάθεση ενός μαθητή. Ήμουν πριν λίγο καιρό και εγώ στα θρανία , αλλά ώρα είμαι στα αμφιθέατρο. Είμαι έτοιμος να προετοιμάσω τα παιδιά για μια παρόμοια κατάσταση.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Προσφορές
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές