Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τριανταφύλλου Παύλος

Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα κλασικού, τζαζ, μπλουζ και φολκ κοντραμπάσου, θεωρία της μουσικής και αρμονία.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Διαθέτω υψηλή μεταδοτικότητα και ικανότητα απλοποίησης πολύπλοκων μουσικών εννοιών και στοχευμένης επιλογής εκπαιδευτικού υλικού.

Επαγγελματική Εμπειρία

Διαθέτω δεκαετή διδακτική εμπειρία και αντίστοιχου χρόνου επαγγελματική εμπειρία σύμπραξης με μουσικά σύνολα (κλασικά και μοντέρνα).

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία προσφέρεται για ανθρώπους που αντιλαμβάνονται πόσο απαιτητική διαδικασία είναι. Προσωπικά, ακριβώς επειδή κάθε μαθητής/-τρια είναι διαφορετικός/-ή, επιδιώκω να επιτύχω μια ισορροπία ανάμεσα στους αντικειμενικούς στόχους της διδασκαλίας (απόκτηση παικτικών και ακουστικών ικανοτήτων καθώς και θεωρητικών εργαλείων κατανόησης και ανάλυσης κάθε είδους μουσικής) και στις υποκειμενικές επιθυμίες του/της μαθητή/-τριας (τι θέλει από τη μουσική και το όργανο, ποιο είδος μουσικής ξύπνησε την επιθυμία να ασχοληθεί με τη μουσική). 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Αφιερώνω τις δυο πρώτες συναντήσεις για να αντιληφθώ τις εκπαιδευτικές ανάγκες του/της μαθητή/-τριας. Στη διάρκεια αυτών των συναντήσεων αξιολογώ το γνωστικό, ακουστικό και παικτικό επίπεδο του/της μαθητή/-τριας, καθώς και τις μουσικές επιδιώξεις του/της. Λαμβάνοντας υπόψη αυτά δυο δεδομένα, σχεδιάζω την εκπαιδευτική κατεύθυνση που θα ακολουθήσουμε για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (συνήθως εξάμηνο) και επιλέγω το μελετητικό υλικό με τρόπο που στη λήξη της ζητούμενης περίοδου να μας δίνει μετρήσιμα αποτελέσματα. 

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές