Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Στέφος Παναγιώτης

Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Θα θέλατε να μάθετε ιαπωνικά χωρίς κόπο, με τη βοήθεια κάποιου που γνωρίζει το ιαπωνικό pop culture και στηρίζει την μάθηση μέσω αυτού; Βοηθάω όσους έχουν την ανάγκη να προσεγγίσουν τη γλώσσα αυτή χωρίς ωστόσο η διαδικασία να είναι στείρα, ή να μοιάζει σαν ατελείωτο βουνό. Κεντρικό σημείο της διδασκαλίας μου είναι το μάθημα να είναι διασκεδαστικό και στα μέτρα εκείνων που το ζητάνε. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Ως νέος ομιλητής της γλώσσας, μπορώ να καταλάβω πολύ καλά όσους ξεκινάνε από το 0 τη διαδικασία του να μαθαίνει κανείς ιαπωνικά. Στόχος μου είναι τα πάντα να καθίστανται σαφή και κατανοητά, χωρίς να αφήνονται κενά τόσο όσον αφορά την γλώσσα και τα δομικά της στοιχεία όσο και το πολιτισμικό περιβάλλον της Ιαπωνίας εν γένει.

Επαγγελματική Εμπειρία

Η εμπειρία μου με έχει φέρει κοντά σε μαθητές αρχάριου επιπέδου, στη μορφή ιδιαίτερων μαθημάτων

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Έχω μελετήσει εις βάθος την ιαπωνική κουλτούρα και ιστορία και θεωρώ πάρ' ότι το ενδιαφέρον για την Ιαπωνία έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, ακόμα υπάρχει έλλειψη σε ανθρώπους που είναι διατεθειμένοι να διασχίσουν τα πολιτισμικά όρια που μας χωρίζουν και να βοηθήσουν στο να δημιουργηθεί μια κοινότητα που βρίσκεται σε συνομιλία με τα τεκταινόμενα της μάθησης όσον αφορά την ιαπωνική γλώσσα και πολιτισμό. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Ξεκίνησα και εγώ ως μαθητής και η εμπειρία μου με έχει βοηθήσει στο να διατηρώ επαφή με τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός αρχάριου, καθώς και διατηρώ επαφή με κοινότητες μαθητών, online και μη. Με τη βοήθεια της καθοδήγησης μου το τείχος που σας χωρίζει από τους στόχους σας μπορεί να ξεπεραστεί ευκολότερα, μέσω μεθόδων που και εσείς θα βοηθήσετε στο να επιλεγούν. Σημείο αφετηρίας είναι το πάθος, η όρεξη για δουλειά και η αγάπη για το καινούριο.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Προσφορές
Έκπτωση για γκρουπ

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές