Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Υφαντή Σοφία

Εκπαιδευτικός
Καλλιθέα
Πτυχία
ECDL
Πιστοποίηση - Η/Υ 0 Επαληθευμένο
Παντειο Πανεπιστήμιο
Σεμινάριο - Εκπαιδευτικός 2020 Επαληθευμένο
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πτυχίο - Εκπαιδευτικός 0 Επαληθευμένο
Sorbonne
Πιστοποίηση - Γαλλικά 0 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Καλησπέρα σας! 

Ονομαζομαι Υφαντή Σοφια και είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με 4 ετη προϋπηρεσίας. Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου ως Νηπιαγωγός στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας και έκτοτε ασχολούμαι με τη καθημερινή μελέτη σε παιδιά Δημοτικού. 

Ένα άλλο στοιχείο που ειδικεύομαι είναι το επιστημονικό κομμάτι όπου κάνω το μεταπτυχιακό μου πάνω στις Πολιτικές Ανώτατης Εκπαιδευσης και παράλληλα βοηθάω τους φοιτητές ως προς την εκπόνηση των εργασιών τους. Έχω εργαστεί σε αρκετά φροντιστηρια ως στέλεχος προσωπικού και ως επιβλέπουσα όπου εκπονούσα αλλά και επιμελουσα πολλές εργασίες είτε εξαμήνου είτε και πτυχιακές.

Θα χαρώ να συνεργαστούμε.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Από το νεαρό της ηλικίας μου μπορεί κάποιος να καταλάβει ότι δεν έχω κάνει πολλά ή δεν έχω ασχοληθεί με πολλά. Παρόλα αυτά επειδή μου αρέσει να ανεβαίνω επίπεδα και μου αρέσει να γίνομαι όλο και καλύτερη αφενός για τον εαυτό μου και αφετέρου για τους μαθητές που με παρακολουθούν έχω δουλέψει αρκετά.  Για μενα έχει σημασία η εμπιστοσύνη. Θέλω ο κάθε μαθητής να αφεθεί, να μην εχει άγχος και σιγά σιγα μαζί θα γίνουμε καλύτεροι. 

Επαγγελματική Εμπειρία

1. Φροντιστηρια Τριτοβαθμιας εκπαιδευσης σε εκπόνηση αλλά και σε βοήθεια εργασιών για φοιτητές.

2. Φροντιστήρια (Κέντρα μελέτης): Καθημερινή μελέτη των παιδιών Δημοτικού- Βοήθεια στα μαθήματα και έξτρα υλικό όπου χρειάζεται.

3. Κατ'οικον ιδιαίτερα μαθήματα σε δίδυμα αδέρφια. Καθημερινή μελέτη των Ελληνικών μαθηματων αλλά και των Αγγλικών και έξτρα υλικό. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Μου αρέσει η διδασκαλία και κυρίως μου αρέσει να βοηθάω τα παιδιά να κατανοήσουν πως δεν είναι δύσκολα τα μαθήματα απλώς χρειάζεται ο σωστός τρόπος και η σωστή μέθοδος. Πάντα ενθαρρύνω τον μαθητή όταν κάνει μια προσπάθεια διότι έτσι φαίνεται και στις επιδόσεις του. Με αυτόν τον τρόπο χαίρομαι και εγώ ως εκπαιδευτικός να βλέπω τους μαθητές χαρούμενους και ικανοποιημένος μέσα από το μάθημα μου. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή μπορώ να τις καταλάβω μέσα στα 4-5 μαθήματα όπου μέσα από αυτά φανερώνονται οι τυχόν ελλείψεις, οι απορίες και επουε πάνω σε αυτα βασίζομαι και δίνω έξτρα βοηθητικό υλικό και προσοχή. 

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Εκπόνηση εργασιών
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές