Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μπορτολή Ελένη

Φιλόλογος
Χολαργός
Πτυχία
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Master - Φιλόλογος 2017 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Είμαι απόφοιτη του τμήματος Φιλολογίας, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, και του μεταπτυχιακού προγράμματος  "Εκπαιδευτική Ψυχολογία" του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Παραδίδω φιλολογικά μαθήματα online σε μαθητές όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων και αναλαμβάνω την προετοιμασία για Πανελλήνιες εξετάσεις.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Χαρακτηρίζομαι από υπομονή και ηρεμία κατά τη διδασκαλία, παρέχοντας ένα ασφαλές περιβάλλον στον μαθητή για να λειτουργήσει αποδοτικά και να εξελιχθεί. Διαθέτω προσωπικές και φροντιστηριακές σημειώσεις, προσφέροντας έτσι,  ένα άρτια οργανωμένο πλαίσιο διδασκαλίας, που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες εκπαιδευτικές ανάγκες.

Επαγγελματική Εμπειρία

Διαθέτω πολυετή εμπειρία στην κατοίκον και φροντιστηριακή διδασκαλία μαθητών δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου, καθώς και στην προετοιμασία για τις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Ανέκαθεν με γοήτευε η μάθηση και σε συνδυασμό με την αγάπη μου για τα παιδιά αποφάσισα πως η διδασκαλία ήταν η καταλληλότερη ενασχόληση για μένα. Το όραμα μου περιλαμβάνει μία δια βίου μάθηση, όπου μαθητής και εκπαιδευτικός αλληλεπιδρούν και εξελίσσονται συνεχώς και δυναμικά.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Με την ολοκλήρωη του  μεταπτυχιακού προγράμματος στην "Εκπαιδευτική Ψυχολογία", αλλά και ύστερα από την πολυετή μου εμπειρία, έχω μάθει να δίνω μεγάλη έμφαση στις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε παιδιού και με μεθοδικότητα να  οργανώνω το κατάλληλο εκπαιδευτικό πλάνο.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Προσφορές
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές